19 oktober 2018

Ook Pouw Meppel en Hardenberg zijn nu officieel SEAT-servicepunt!

Feest! Ook Pouw Meppel en Pouw Hardenberg zijn nu officieel servicepunt van SEAT! Dat betekent dat je vanaf vandaag ook op deze vestigingen terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan jouw SEAT. Je mag rekenen op het allerbeste onderhoud, vier jaar reparatiegarantie en mobiliteitsservice voor de laagste prijs. Dus plan vandaag nog jouw werkplaatsafspraak in!

In juli van dit jaar kregen wij van SEAT het heugelijk nieuws dat zij Pouw Zwolle als officiële dealer hebben uitgepikt om het merk binnen noordoost Nederland beter op de kaart te zetten. En we willen niet opscheppen, maar dat lukt tot nu toe heel aardig! De afgelopen maanden hebben wij al vele klanten blij mogen maken met een gloednieuwe SEAT en ook voor onderhoud kun je nu op onze vestiging in Zwolle terecht. Bovendien mochten we ons in Kampen al officieel SEAT Service Dealer noemen.

Vier jaar garantie en gratis pechhulp

Daar komen Pouw Meppel en Hardenberg nu dus bij. Maar wat is dat eigenlijk, een officiële SEAT Service Dealer of servicepunt? Het betekent dat de door onze importeur opgeleide monteurs er alles aan doen om jouw SEAT weer in perfect staat de weg op te sturen. En gaat er onverwacht toch iets kapot, dan gebruiken ze originele onderdelen. Want jouw SEAT moet natuurlijk wel een SEAT blijven. Daarom krijg je bij een Pouw servicepunt vier jaar reparatiegarantie na onderhoud en heb je standaard recht op pechhulp.

Hoge kwaliteit

En of je nu een Mii, Leon of Alhambra hebt, dat maakt niet uit. Bij Pouw Meppel en Hardenberg kennen wij jouw auto al als geen ander. We kunnen heel efficiënt werken door het gebruik van SEAT Diagnose apparatuur en we werken met originele SEAT-onderdelen, met een perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage. We hanteren lage adviesprijzen voor onderhoud en de belangrijkste reparaties en we spreken vooraf met je af welke werkzaamheden we gaan uitvoeren. Dus geen verrassingen achteraf.

Plan je afspraak!

Om jou en je SEAT van harte welkom te heten en hebben we een speciale strippenkaart gemaakt, die je hieronder kunt downloaden. Je kunt hem uitprinten, maar een gedownloade versie op je telefoon is al voldoende om deze aantrekkelijke kortingsbonnen te verzilveren.

Plan eenvoudig en snel het onderhoud in via onze online werkplaatsplanner. Je ziet dan direct wanneer onze monteurs tijd hebben om het onderhoud aan je SEAT uit te voeren. We zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar om je afspraak in te plannen via: 0523 26 33 44 (Hardenberg) en 0522 27 87 50 (Meppel).

Plan je afspraak

Kom kennismaken met de SEAT service van Pouw! Graag tot ziens op onze vestigingen in Meppel of Hardenberg. En vergeet je strippenkaart niet!