13 juli 2018

Pouw Zwolle is nu officieel dealer van SEAT!

¡Hola SEAT! Pouw Automotive is al ruim 40 jaar officieel merkdealer van Audi en ruim 70 jaar officieel dealer van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens en daar mogen we nu een tikkeltje Spaans temperament aan toevoegen. Want vanaf nu zijn wij in Zwolle officieel merkdealer van nieuwe auto’s van SEAT. Let’s get Spanish!

SEAT wil zijn merk binnen het noordoosten van Nederland nog beter op de kaart zetten en daarom heeft het Pouw Zwolle aangewezen als nieuwe, officiële merkdealer. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op, maar het brengt ook de nodige druk met zich mee. Want wij willen onze huidige en toekomstige klanten met de uitbreiding van SEAT niet alleen zo goed mogelijk van dienst zijn, maar ook een aantrekkelijk alternatief geven!

Dynamische auto’s

Hoe we dat gaan doen? Door het aanbieden van toffe auto’s! Het merk SEAT staat bekend om het produceren van spannende modellen, vol energie en design. Het is een perfectionistisch merk dat streeft naar dynamische auto’s die puur rijgenot bieden en het beste van Spaanse en Duitse techniek combineren. SEAT heeft trouwens een nieuwe designfilosofie, een enorme stap voorwaarts voor het merk. Veel van hun modellen zijn daarnaast uitgerust met een breed scala aan baanbrekende technologieën op het gebied van veiligheid, brandstofverbruik en verbeterde connectiviteit.

Ook voor service en onderhoud

Kortom, SEAT is een merk dat Pouw heel graag in zijn armen sluit. Niet verwonderlijk dat Evert Muller, directeur van Pouw Automotive, in zijn nopjes is met de uitbreiding van het merkenportfolio van Pouw: “Wij zijn een bekende speler binnen de regio en nu kunnen we onze klanten met de uitbreiding van het merk SEAT nog beter van dienst zijn. Bovendien kun je ook voor vakkundig service en onderhoud nu bij twee van onze zes vestigingen terecht, in Zwolle en Kampen.”

Dat onderhoud wordt uitgevoerd door goed opgeleide mensen die er alles aan doen om jou als SEAT-rijder weer met een big smile de weg op te laten gaan. De vakmensen van SEAT worden door de importeur opgeleid en gaat er onverwacht toch iets kapot, dan gebruiken ze originele onderdelen.

Plan je werkplaatsafspraak!

Bienvenido a Pouw!

Dus is jouw SEAT toe aan onderhoud of reparatie, ben je op zoek naar een nieuwe auto of ben je gewoon eens benieuwd hoe onze nieuwe SEAT-showroom in Zwolle eruit ziet? Loop dan gerust eens bij ons binnen! We heten je vanaf nu van harte welkom voor de aankoop van een nieuwe SEAT of voor service en onderhoud aan de Lippestraat 5. Voor onderhoud ben je ook aan de Nijverheidsstraat 35 in Kampen aan het goede adres.