24 augustus 2018

Nu bij Pouw: scherp private lease tarief voor de Audi A3 Sportback

Het private lease tarief voor de Audi A3 Sportback is bij Pouw tijdelijk flink in prijs verlaagd. Zo is de vanaf prijs gedaald van € 399 naar € 369. Het scherpe actietarief voor de A3 Sportback is geldig tot en met 15 oktober 2018. Pouw heeft een divers aanbod op voorraad staan, waardoor het mogelijk is om snel in te stappen in je nieuwe A3 Sportback.

Het is nu mogelijk om een Audi A3 Sportback te private leasen bij Pouw vanaf € 369. Dit scherpe tarief is op basis van 10.000 kilometer per jaar en een contract van 48 maanden. Het tarief is geldig op alle uitvoeringen van de Audi A3 Sportback. Bereken het tarief van jouw nieuwe Audi A3 Sportback via www.pouwprivatelease.nl.

Het is ook mogelijk om bij Pouw snel in te stappen in je nieuwe private lease A3 Sportback. Zo heeft Pouw een ruime voorraad met rijk uitgeruste auto’s. Bij iedere voorraadauto hebben wij het private lease tarief vermeld op basis van 10.000 kilometer per jaar en 48 maanden. Bekijk hier de A3 Sportback voorraad van Pouw. 

Mocht je meer willen weten over deze actie of de A3 Sportback dan staan wij zowel telefonisch als via de chat voor je klaar. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze Audi showrooms in Zwolle, Deventer en Rijssen!