29 juni 2018

Plan eenvoudig je onderhoud met onze vernieuwde werkplaatsplanner!

Natuurlijk wil je een auto die in topconditie is, maar vooral ook in topconditie blijft. Dat vraagt om regelmatig en vakkundig onderhoud. En daarvoor ben je bij Pouw aan het goede adres! Om je te helpen het onderhoud bij Pouw af te spreken hebben we een nieuwe, handige werkplaatsplanner ontwikkelt. Zo plan je eenvoudig jouw afspraak en rijdt je auto binnen no time weer helemaal fris de garage uit.

Of het nu gaat om een Audi, Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagen of ander merk: kies je ervoor om je auto bij Pouw te laten onderhouden, dan weet je zeker dat de auto in de allerbeste handen is. Onze, door de importeur opgeleide, monteurs zorgen ervoor dat je nu en in de toekomst kunt genieten van optimaal rijcomfort en kilometers lang rijplezier. En om je nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we een praktische werkplaatsplanner ontwikkelt. Op die manier plan je makkelijk en snel het onderhoud voor je wagen in. 

Hoe werkt het?

Als eerst voer je het kenteken en de kilometerstand van je auto in. Hiermee halen we de gegevens van je auto op. Vervolgens geef je aan ons door welk type onderhoud jouw auto nodig heeft en welke overige werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Nadat je dit gedaan hebt kun je kiezen op welke datum en tijd je geholpen wilt worden en welke vestiging je voorkeur heeft. Wens je ook vervangend vervoer? Dan kun je dit meteen aangeven. Ten slotte vul je je contactgegevens in zodat we de werkplaatsafspraak aan je kunnen bevestigen. Je ontvangt een bevestigingsmail van je afspraak of we nemen contact met je op wanneer we nog vragen hebben. Zo eenvoudig werkt het!

Plan je afspraak!

Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan je auto moeten worden uitgevoerd volgens het instructie- en onderhoudsboekje van je auto. Bij Pouw krijgt je auto de professionele aandacht die hij verdient en blijft hij in optimale conditie. Dus heeft je auto een beurt, nieuwe banden of een reparatie nodig? Plan dit dan snel in via onze handige online werkplaatsplanner. Tot snel!

Plan je werkplaatsafspraak!