21 januari 2019

De nieuwe SEAT Tarraco vind je bij Pouw Zwolle

De nieuwe SEAT Tarraco vind je nu bij Pouw Zwolle in de winkel! De nieuwe SUV van de Spanjaarden is groots in alles. Groots in formaat, groots in binnenruimte, maar vooral ook groots in zijn standaarduitrusting. Kom een langs voor een kopje koffie en ervaar de nieuwe Tarraco met een proefrit bij Pouw Zwolle.

De nieuwe Tarraco is een echte SEAT. Hij heeft een scherp design met een lekker sportieve uitstraling. Dat komt door zijn grote grille en scherp gesneden LED-koplampen. Hij smelt het atletische uiterlijk samen met gebruiksgemak, comfort en natuurlijk kwaliteit. Je kunt kiezen uit een vijf- of zevenzits uitvoering, waarbij de zevenzitter een tweede zitrij heeft die eenvoudig naar beneden is te klappen. En niet alleen het exterieur van de Tarraco is innovatief, ook aan het interieur heeft SEAT erg veel aandacht besteed.

SEAT met groots karakter

Het interieur benadrukt namelijk het grootse karakter van de Tarraco. Wanneer je naar de cockpit kijkt zie je duidelijk de horizontale lijn die het ruimtegevoel verder vergroot. En de bestuurder geniet van een 10 inch digitaal instrumentenpaneel én een 8 inch zwevende touchscreen met Gesture Control. Ziet er fraai uit toch?

Veiligheid voorop

En ook op het gebied van veiligheid bereikt de Tarraco een hoog niveau. Met zaken als Lane Assist, Front Assist inclusief fietser- en voetgangherkenning en Pre-crash Assist en Rollover Detection zit je met een goed gevoel achter het stuur. De Tarraco kun je bij Pouw per direct bestellen met een TSI-benzinemotor of een TDI-diesel. Het benzinepalet bestaat uit de 1.5 TSI met 150pk en de dieselmotor is een 2.0 TDI met 150pk. In een later stadium wordt de Tarraco ook leverbaar met andere motoren en alternatieve aandrijftechnologieën.

Maak een proefrit met de Tarraco!

Nieuwsgierig geworden naar de grootstheid van de nieuwe SEAT Tarraco? Dan nodigen we je van harte uit in onze showroom in Zwolle, waar wij officieel SEAT Dealer zijn. Je bent weKolkom om de grootse SUV met eigen ogen te bekijken en er eens mee proef te rijden. Why not now?