22 maart 2018

Nieuwe Audi A7 Sportback pronkt in de Pouw showroom

Vanaf vandaag vind je de nieuwe Audi A7 Sportback bij ons in de showroom! Op onze vestiging in Rijssen, Deventer en Zwolle pronkt het prachtige model in onze showroom. We nodigen je van harte uit om hem onder het genot van een kop koffie te komen bekijken, want hij is werkelijk een lust voor het oog geworden.

De A7 Sportback is best een opvallende gast. Hij is sportief, maar heeft toch een elegant design, veel gebruiksgemak, een futuristisch interieur én ook nog eens de technologieën van de nieuwe Audi A8. De nieuwe A7 Sportback vervolgt de compleet ook de nieuwe designlijn van Audi. Zo maken de HD Matrix LED-koplampen deel uit van de nieuwe, goed herkenbare designtaal voor de verlichting. 

Nieuw interieur

Maar ook het interieur is volledig nieuw en oogt futuristisch. Clean, perfect geïntegreerd en het lijkt of hij uit één stuk gegoten is: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven de A7 Sportback een ongekend luxe gevoel. Met het bovenste display regelt de bestuurder het infotainment. Het onderste display geeft toegang tot de klimaatregeling, comfortfuncties en tekstinvoer. De optionele, in diverse kleuren instelbare ambienteverlichting maakt van het interieur een wel heel karaktervolle huiskamer.

Nieuw panoramadak

Wat tevens opvalt is het immense panoramadak dat Audi op de A7 Sportback heeft gemonteerd. Het verbeterde glazen dak heeft een 60% groter oppervlak en daardoor vormt de horizon de medereiziger voor de bestuurder. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor je het binnenin de A7 in de zon minder warm hebt.

Kom hem met eigen ogen zien

De nieuwe Audi A7 Sportback heeft eigenlijk te veel gadgets en nieuws om op te noemen. Hij is een lust voor het oog en erin zitten geeft je pas echt dat speciale en exclusieve gevoel. Daarom roepen we je op om naar een van onze Audi-showrooms te komen om de nieuwe A7 Sportback met eigen ogen te zien. We hebben in Rijssen, Deventer en Zwolle een dikke Pro Line S uitvoering staan.Vanaf vandaag vind je hem in onze showroom. Je bent van harte welkom!