9 februari 2018

Nieuw bij Pouw: Audi Private Occasion Lease!

Pouw Private Lease voor nieuwe auto’s ken je waarschijnlijk al, maar sinds kort is het ook mogelijk om voordelig een occasion te private leasen. Vanaf hebben we dit ook mogelijk gemaakt voor Audi. Pouw Private Occasion Lease is een abonnement waar alles in zit, dus je hoeft alleen nog maar te tanken. Voor een vast scherp bedrag per maand rij je zonder zorgen een jong gebruikte Audi.

Kies je voor Pouw Private Occasion Lease dan rij je binnen de kortste keren in jouw ultieme droom Audi. Je kiest uit de occasionvoorraad op www.pouw.nl een speciaal geselecteerde Audi die is voorzien van een private lease tarief en neemt contact met ons op. Wij sturen je vervolgens een offerte waar je in één oogopslag kunt zien wat jouw definitieve maandbedrag gaat worden. Wil je eerst eens proefrijden in jouw Audi naar keuze? Geen probleem! Wij plannen graag een proefrit met je in en heten je van harte welkom op een van onze vestigingen. 

Bekijk onze Audi occasions!

Perfect onderhouden

Met een Audi Pouw Private Occasion Lease rij je een perfect onderhouden occasion van Audi voor een vast bedrag per maand. Dat betekent dat alle autokosten al bij het contract zitten inbegrepen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over kosten als wegenbelasting, een verzekering, de afschrijving, reparaties en het onderhoud. Je betaalt alleen zelf de brandstof. Bovendien lever je de Audi na afloop van het contract gewoon weer in, zonder verdere verplichtingen.

Kom eens langs!

Wil je meer weten over Pouw Private Occasion Lease? Laat dan je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. We nodigen je daarnaast graag uit in onze showroom voor het maken van een proefrit of het afsluiten van jouw ideale Audi Private Occasion Lease-abonnement.

Vul onderstaand formulier en een medewerker van Pouw Automotive neemt zo snel mogelijk contact met je op.