30 november 2017

Koop nu een nieuwe auto en ontloop de prijsverhoging van 2018!

Ieder jaar is het voor automobilisten weer afwachten wat de consequenties zijn na de jaarlijkse regelaanpassingen van de overheid. Helaas is er niet zo’n goed nieuws: in 2018 valt de aanschafprijs van een nieuwe auto veelal hoger uit. Maar, gelukkig is er bij Pouw een manier om die prijsstijging ontwijken!

Volgend jaar worden er nieuwe methodes toegepast die de uitstoot van een auto bepalen. De nieuwe uitslagen van zo'n test kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke aanschafprijs van een auto. Dit geldt voor alle nieuwe auto's die verkocht worden. 

Hogere aanschafprijs

Door de wijzigingen en hogere CO2-resultaten valt de aanschafbelasting, ook wel BPM genoemd, op een nieuwe auto in veel gevallen hoger uit. Voor de nieuwe Volkswagen Polo kan deze prijsverhoging bijvoorbeeld oplopen tot wel € 645,- en op een Tiguan is dit zelfs € 2.530,-. Een beduidend verschil dus!

Een auto uit voorraad

Om die reden heeft Pouw nog voor dit jaar afsluiten zeer groot ingekocht. We hebben de beschikking over het grootste assortiment Audi's, Volkswagens en Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Op onze vestigingen staan ruim 500 nieuwe auto's klaar, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Vaak zijn ze ook nog eens voorzien van zeer hoge kortingen en meestal profiteer je van extra inruilvoordeel. 

Profiteer nog dit jaar!

Alle auto’s die bij ons op voorraad staan komen in aanmerking voor de ‘2017-prijs’. Ook zijn deze auto’s snel te rijden en is er een kentekenregistratie van volgend jaar mogelijk. Hierdoor wordt het bouwjaar van jouw nieuwe auto 2018. Wacht dus niet langer, ontloop de prijsverhogingen van 2018, en profiteer nog in dit jaar van de voordelen en hoge kortingen van een nieuwe Audi, Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad!

Bekijk onze Audi voorraad

Bekijk onze Volkswagen voorraad

Bekijk onze Bedrijfswagen voorraad