5 juli 2018

Pouw pakt groots uit bij succesvolle introductie Audi A6

De lancering van een stijlvolle auto vraagt natuurlijk om een introductie op niveau. En dat snappen we bij Pouw maar al te goed! Dus maakten we er gisteravond op Landgoed Oldruitenborgh in Vollenhove een spectaculair event van. Want daar werd onder grote attentie van het publiek, door Autoblog.nl-journalist en BNR Autoshow-host Wouter Karssen de nieuwe Audi A6 onthuld.

Voorafgaand aan de onthulling transfereerden we onze genodigden hoffelijk met een nieuwe Audi A8 of een fraaie Q7 e-tron naar het landgoed. Daar aangekomen kon iedereen onder het genot van een smakelijk hapje en drankje genieten van de prachtige tuin die het Landgoed rijk is. Op het gazon stonden de vele schitterende Audi-modellen uit de voorraad van Pouw, die iedereen eens goed kon bekijken. Zo was er de nieuwe A7 Sportback, een RS 3 en R8 Spyder. Audi Pro Lars legde ondertussen geduldig alle features van de verschillende auto’s aan de mensen uit.

Ervaren

Maar natuurlijk stond de avond in het teken van dat ene magische moment: de onthulling van de gloednieuwe A6. Na een ferme klap van Wouter op de rode lanceerknop werden daar de drie schitterende A-zessen binnengereden. Gasten konden zich op en top vergapen aan het nieuwste model van de Duitsers. De nieuwe A6 is een auto die je écht eens moet ervaren. En dus werd er uitgebreid gezeten, geprobeerd en gevoeld. Daarbij waren er tal van hebberige blikken te bespeuren. De nieuwe Audi A6 lijkt nu al een behoorlijke schare fans voor zich te hebben gewonnen.

Kort praatje

Ja, de nieuwe A6 was met recht de grote ster van de avond. Audi is bij de ontwikkeling van de A6 dan ook niet over één nacht ijs gegaan. Het merk komt met tal van innovaties die binnen het segment helemaal nieuw zijn. Niet verwonderlijk dat host van de avond Wouter Karssen moeite had om zijn zeer boeiende uitleg kort en bondig te houden. Maar, van de sportieve vormgeving en het digitale MMI-aanraakresponssysteem tot aan de vele connectiviteit- en assistentiesystemen, Karssen wist de highlights van de nieuwe A6 tot in detail toe van commentaar te voorzien.

Tweede en derde introductie

Al met al kunnen we spreken van een prachtige zomeravond op een schitterend landgoed, vol met dikke bolides, heerlijk eten en drinken en veel gezelligheid. Helemaal in de ban geraakt van de nieuwe A6? Plan dan snel je proefrit in via één van de vestigingen of op deze site. Ben je niet in de gelegenheid geweest om deze avond mee te maken? Geen enkel probleem! Op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli vindt in onze showroom in Deventer en Rijssen een tweede een derde introductie plaats, waar we de nieuwe Audi A6 heel graag aan je voorstellen. Inschrijven doe je door op de onderstaande button te klikken.

Schrijf je in!