3 april 2018

Gratis DSG-automaat voor de Volkswagen Arteon

De Arteon, de stijlvolle, sportieve en ruime Gran Turismo van Volkswagen, is tijdelijk nóg aantrekkelijker. De razendsnel schakelende DSG-automaat met dubbele koppeling is nu voor alle Arteon-uitvoeringen zonder meerprijs inbegrepen. Ook de rijk uitgeruste Business uitvoeringen zijn tijdelijk standaard voorzien van DSG, waarmee het totale voordeel op deze extra rijk uitgeruste modellen kan oplopen tot € 6.500,-. De Arteon mét DSG er nu al vanaf € 40.250,-.

De DSG-automaat schakelt dankzij de dubbele koppeling en geavanceerde technologie razendsnel en vrijwel zonder onderbreking van de aandrijfkracht. Zo zorgt hij in de Arteon voor extra dynamiek, comfort én efficiency. Alle Arteon-uitvoeringen zijn leverbaar met DSG, inclusief de recent gelanceerde Arteon 1.5 TSI. Prijzen beginnen bij € 40.250,-. Hiermee kun je profiteren van tot € 2800,- voordeel. 

Elegance Business en Business R

Het gratis DSG-aanbod geldt ook voor de zeer rijk uitgeruste Business-uitvoeringen. Zo is de Arteon Elegance Business onder meer uitgerust met Adaptive Cruise Control, het Active Info Display, een elektrisch bedienbare achterklep met 'Easy Open' en het Executive-pakket met navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm. Inclusief gratis DSG-automaat loopt het totale voordeel van deze uitvoering uit op tot € 6.500,-. Uiteraard is ook de sportieve Arteon Business R er zonder meerprijs met DSG. Dit model combineert de luxe van de Business-uitvoering met de sportieve R-Line in- en exterieurstyling. Voor de diverse Arteon-modellen die al standaard waren uitgevoerd met DSG, geldt een tijdelijke prijsverlaging tot € 2.800,-. Kom eens langs op een van de Pouw-vestigingen of check onze voorraad! 

Bekijk Arteon voorraad