6 november 2018

Gratis BeatsAudio Sound System op Ibiza en Arona met Pouw Private Lease

Wie nu een nieuwe SEAT Ibiza of Arona via SEAT Private Lease gaat rijden, krijgt er bij Pouw tijdelijk een gratis BeatsAudi Sound System bij cadeau! Vind jij het ook heerlijk om bij een fijn hitje de radio iets harder te zetten en te genieten van goed geluid? Dan is het Beats-systeem de perfectie optie. Want zo geniet je van loepzuiver geluid, precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

De Ibiza en Arona worden uitgerust met het exclusieve BeatsAudio Sound System, dat wordt geroemd om zijn ongekende geluidskwaliteit. Het premium audiosysteem heeft een achtkanaals 300 Watt-versterker, een digitale soundprocessor en zeven speakers; twee tweeters in de A-stijlen, woofers in de voorportieren, breedband-speakers achterin en een in het reservewiel ondergebrachte subwoofer. Die combinatie zorgt voor een intense en perfecte geluidskwaliteit.

Volledig ontzorgd rijden

Dankzij SEAT Private Lease zijn de Ibiza en Arona volledig ontzorgd te rijden voor een vast bedrag per maand. Wegenbelasting, onderhoud, reparatie, allriskverzekering, internationale pechhulp, banden en service bij de dealer zijn altijd inbegrepen, er hoeft alleen nog te worden getankt. Private Lease van SEAT gaat vergezeld van het Keurmerk Private Lease, dat de consument zekerheden biedt die in drie woorden zijn samen te vatten: veilig, verantwoord en vertrouwd.

De SEAT Ibiza inclusief het gratis goed klinkende BeatsAudio Sound System is er al vanaf € 329,- per maand, op basis van 48 maanden, 10.000 kilometer per jaar en € 500,- eigen risico. De Arona is via Private Lease te rijden vanaf € 379 per maand,-. Overigens is het BeatsAudio Sound System optioneel ook te bestellen op Ibiza’s en Arona’s die niet via Private Lease worden gereden. Het Sound System, dat in prijs is aangescherpt, is er nu al voor € 495,-.