15 maart 2019

Lancering Audi e-tron zet Pouw-showrooms onder grote hoogspanning

De afgelopen twee dagen stonden bij Pouw in het teken van de lancering van de nieuwe Audi e-tron. De waanzinnige SUV betekent het debuut van het eerste volledige elektrische model van Audi. En dat de verwachtingen hooggespannen waren bleek deze woensdag en donderdag wel. De showrooms barstten uit hun voegen, met meer dan 550 gasten die bij Pouw Deventer en Zwolle getuige waren van de meer dan spectaculaire onthulling van Audi’s toekomst.

Want hoe pak je de presentatie van Audi’s eerste elektrische model aan? Juist, groots! Onze showrooms in Deventer en Zwolle werden omgetoverd tot een schitterend decor. De meest heerlijke hapjes en drankjes werden verzorgd door Boode en Uitgekookt, het Solar Team Twente liet hun meesterwerk zien en wat dacht je van de prachtige horloges van Saffier uit Nijverdal? En dan waren er nog de toffe gastsprekers die stonden te popelen om hun enthousiasme over Audi’s nieuwste te delen. Bij binnenkomst konden gasten zich onder het genot van een kop Campenaer koffie vergapen aan het uitgebreide assortiment Audi-modellen in onze winkel. Ze vielen duidelijk in de smaak.

Anders denken

Gastspreker Jelle Oosterhof, Mobility Consultant van Pon Automotive nam het publiek in een vliegende tijdreis mee door de geschiedenis en de toekomst van mobiliteit. Want ondanks dat het volgens hem echt nog wel even duurt voordat heel Nederland massaal ‘stroom tankt’, is het belangrijk dat we nu al anders gaan denken en ons klaarmaken voor het elektrische rijden. De Volkswagen Groep gaat tot 2029 maar liefst zeventig nieuwe elektrische auto’s presenteren. Pon is er klaar voor, Pouw is er klaar voor, jij ook?

Soundtrack

Niek Boes wel! De presentatie van de nieuwe Audi e-tron werd magistraal verzorgd de Zwolse performer, die het grote publiek trakteerde op een spetterende en unieke show. De entertainer weet met zijn stem ieder geluid feilloos te imiteren en de honderden gasten aten gewillig uit zijn hand. De Audi e-tron mag dan geluidloos zijn, gelukkig kon Niek ons nog even meenemen naar de meest spectaculaire soundtracks binnen de mobiliteit. Het opstijgen van een Airbus A380, het langstuffen van een Puchje of het passeren van de oer Audi Quattro? Geen geluid is te gek voor Niek.

Geweldig design

En toen was de tijd eindelijk daar. Met een gave licht- en geluidsshow werd het doek getrokken van de nieuwe Audi e-tron. Nog voordat het doek er goed en wel vanaf was stormde het publiek af op de elektrische SUV. Een geweldige auto, zo wist een gast ons te verzekeren: “Het is het vertrouwde design van Audi, maar dan elektrisch en met een paar hele gave snufjes. Ik vind die virtuele spiegels echt een geweldige stukje design!”

Met de e-tron events bij Pouw is er een nieuwe toekomst gestart. Audi heeft de vertrouwde designtaal van het merk naar een nieuw tijdperk vertaald: dat van elektrisch rijden. Ben jij ook benieuwd hoe die Audi virtual mirros in het echt kijken en hoe de Audi e-tron rijdt? 

Vraag een proefrit aan!