21 maart 2018

Eerste 100% elektrische Audi e-tron is nu te reserveren

De nieuwe Audi e-tron, de eerste 100% elektrisch aangedreven auto van Audi, is vanaf nu te reserveren. Mensen die geïnteresseerd zijn en de auto reserveren, krijgen als een van de eersten het recht om de daadwerkelijke bestelling te doen. De productiestart van de nieuwe e-tron begint dit jaar, de levering vindt vanaf begin 2019 plaats.

De volledig elektrisch aangedreven Audi e-tron is nu écht zijn laatste testfase ingegaan. Op de onlangs gehouden autosalon van Genève toonde Audi een vrijwel productierijp, gecamoufleerd prototype. De productieversie van de Audi e-tron is een premium SUV die plaats biedt aan vijf personen plus bagage. Hij heeft een accupakket met een zeer grote capaciteit en is geschikt voor snelladen. Daarmee, én door standaard quattro vierwielaandrijving, maakt hij elektrisch rijden zonder compromissen mogelijk.

Reserveren betekent voorrang bij bestelling

Door de unieke combinatie van ruimte, comfort en actieradius is de belangstelling voor de innovatieve Audi e-tron in heel Europa enorm. De indicatieve vanafprijs voor de Nederlandse markt bedraagt € 82.500,- (inclusief BTW, advieskosten en kosten rijklaarmaken). Om geïnteresseerden de kans te geven snel te kunnen bestellen, start Audi een reserveringsproces via een speciale reserveringssite. Potentiële klanten die zich hier registeren en een reserveringsbedrag van € 2.000,- voldoen, komen in aanmerking om als een van de eersten de daadwerkelijke bestelling voor een Audi e-tron te plaatsen.

Reserveer de e-tron

Levering vanaf begin 2019

Audi start dit jaar met de daadwerkelijke productie van de bijzondere Audi e-tron. Dat gebeurt in de CO2-neutrale fabriek in Brussel. De laatste testfase van de eerste volledig elektrisch aangedreven Audi is te volgen via deze link. Hier zijn ook foto’s en interessante wetenswaardigheden over misschien wel de meest innovatieve Audi ooit te vinden.