19 oktober 2017

Beleef hem nu bij Pouw: de nieuwe Polo!

De nieuwe Volkswagen Polo belooft weer een absolute topper te worden. Met een krachtig exterieur, een nieuwe generatie van het Active Info Display, de slimste infotainment- en assistentiesystemen en geavanceerde online mogelijkheden verlegt hij de grenzen in zijn klasse. We willen u graag laten zien waarom wij zo enorm enthousiast zijn over de nieuweling en daarom nodigen we u van harte uit om een van onze vestigingen aan te doen om hem eens aan de tand te voelen.

  • Groter, ruimer, luxer en toch voordeliger
  • Unieke technologieën in dit segment, waaronder Active Info Display
  • Leverbaar vanaf € 15.550*

Sportiever en krachtiger design

Wat staat hij stoer op de foto toch? De nieuwe Polo komt lekker volwassen en zelfverzekerd voor de dag. Volkswagens doel was om de Polo een sportiever en krachtiger uiterlijk te geven met behoud van zijn herkenbaarheid en dat is gelukt. Bovendien is hij qua grootte op alle fronten gegroeid. Dat vertaalt zich in duidelijk meer interieur- en bagageruimte. Met zijn looks én met zijn toptechnologie is hij helemaal van nu.

Toptechniek

Want toptechniek heeft ‘ie. De Polo behoort met zijn brede aanbod assistentiesystemen tot de meest vooruitstrevende compacte auto’s ter wereld. Veel van die systemen waren tot nu voorbehouden aan de Golf aan Passat, maar tegenwoordig beschikt zelfs de basis Polo over Front Assist met City Emergency Braking en Voetgangersherkenning. Ook Adaptive Cruise Control (ACC) is leverbaar en nieuwe opties als Lane Assist en Rear Traffic Alert zijn nu ook beschikbaar. In de Polo debuteert daarnaast de nieuwe generatie van het Active Info Display. Het digitale instrumentenpaneel is nu nog helderder en makkelijker in gebruik dan ooit.
 

Al vanaf € 285,- per maand!

De nieuwe Polo wordt leverbaar als Trendline, Comfortline, Highline en als 200pk sterke GTI en in totaal komen er negen motoren beschikbaar. De nieuwe Volkswagen Polo kent een gunstige vanafprijs van € 15.550,-. Uiteraard is ook Pouw Private Lease op de nieuwe Polo mogelijk, al vanaf € 285,- per maand.

Pouw heeft flink wat nieuwe Volkswagen Polo’s voor u ingekocht, maar het nieuwe model lijkt nu al zeer populair te zijn. Wacht dus niet te lang met beslissen en bezoek onze showroom om de nieuwe Polo te ontdekken. U bent bij ons van harte welkom!

Voorraadacties:

Direct naar de Polo  

Configurator:

Configureer jouw eigen Polo