20 januari 2017

De nieuwe Audi Q5 bij Pouw!

Nu in onze showroom!

Laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5. Now is calling!

De uitstraling van de Audi Q5: strak en sportief

De Audi Q5 oogt strak en sportief. De plastisch gevormde Singleframe-grille met massieve omlijsting domineert de gestroomlijnde voorkant. Een opvallend golvende en goed zichtbare schouderlijn bepaalt grotendeels het zijaanzicht. De gespierde spatborden verwijzen naar de quattro vierwielaandrijving. De daklijn buigt vroeg af naar beneden. Net zoals aan de voorzijde, sieren horizontale lijnen ook de achterkant, waardoor de auto breed en daadkrachtig overkomt. Optioneel zijn de achterlichten voorzien van dynamische richtingaanwijzers. De achterklep loopt om de C-stijlen heen, wat een kenmerk is van de Audi Q-modellen. De uitlaten komen uit in het diffusorgedeelte.

Profiteer nú van de Audi Q5 Launch Edition

De Launch Edition is een exclusieve uitvoering van de Audi Q5 sport, in een beperkte oplage. Zijn sportieve uitstraling wordt extra benadrukt door de toevoeging van Pro Line S. Tevens is deze uitvoering uitgerust met onder meer MMI navigatie plus, Audi connect en S tronic.

Proefrit aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend een proefrit aan bij Pouw Automotive

Brochure en prijslijst

Vraag hier geheel vrijblijvend uw Audi brochure en prijslijst per post aan of download deze direct als PDF bestand.