27 september 2018

De nieuwe Audi A6 Avant vind je nu in onze showrooms!

Dit is jouw moment: ontdek de gloednieuwe Audi A6 Avant bij Pouw! Vanaf vandaag vind je deze schitterende auto in onze showrooms in Deventer en Zwolle. En ook in Rijssen zal hij binnenkort de winkel betreden. Je bent van harte uitgenodigd om deze veelzijdige station te komen bewonderen.

De nieuwe Audi A6 Avant is net als zijn limousinebroeder een imposante verschijningen. Zijn ruime interieur, de meest moderne digitale technieken en zijn elegante uiterlijk maken het een auto van absolute topklasse. Tel daar de meest recente innovatieve rijassistentiesystemen van Audi bij op en je hebt een auto die menig zakelijke rijder de stropdas iets losser doet binden.

Sterke uitstraling

Ook onze huisfotograaf Sander, die zorgt voor de eerste kiekjes van de nieuwe Avant, vindt de stationwagon een erg fraaie verschijning: ‘Hij heeft echt een sterke uitstraling gekregen. Ik vind hem net als de limo erg goed gelukt’. Met zijn lage en brede front maakt hij inderdaad indruk wanneer de A6 in je spiegels opdoemt. Ook de uitgezette spatborden, de vloeiende daklijn en de schuine achterzijde maken het een dynamische ogende station. Zeg nou zelf: ziet er niet verkeerd uit toch?

Bewegingsruimte

Het nieuwe uiterlijk zorgt ervoor dat de nieuwe A6 Avant nog royaler is dan zijn toch al niet kleine voorganger. Dit merk je in zowel de been-, hoofd- als schouderruimte. Het zorgt ervoor dat je heerlijk compromisloos en comfortabel kunt reizen, zowel zakelijk als privé. Zowel de zakelijke koffers als de tassen voor de zomervakantie kunnen eenvoudig mee in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank is 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.

Optimaal bedieningscomfort

Het interieur van de Avant kennen we uit de A6 Limousine. En dus zien we het schitterende 10,1 en 8,6 inch grote HD-touchscreen van MMI navigatie plus, naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Het infotainmentsysteem werkt fantastisch. Allerhande functies en instellingen zijn op te slaan in gebruikersprofielen. De icoontjes op het MMI-scherm zijn met ‘drag and drop’ te verplaatsen en te ordenen, net zoals op een smartphone. Doordacht en eenvoudig.

Ontdek hem bij Pouw!

De nieuwe Audi A6 Avant heeft een hele eigen uitstraling. Zo eigen, dat we je van harte willen uitnodigen om hem eens met eigen ogen te komen bekijken. Hij is voorzien van de laatste gadgets en systemen die we je graag laten zien en uitleggen. Vanaf vandaag vind je hem in onze showroom in Deventer in Zwolle en vanaf volgende week kun je hem ook in Rijssen komen bewonderen. Je bent van harte welkom!