5 augustus 2019

De Audi A6 allroad quattro; nu te bestellen bij Pouw

De Audi A6 allroad quattro biedt alle praktische eigenschappen van een stationcar, verpakt in een extra stoer uiterlijk.

Deze A6 is standaard uitgevoerd met quattro vierwielaandrijving, standaard luchtvering én Audi drive select waarmee u het autokarakter kunt aanpassen aan de rijsituatie, de wegconditie en uw persoonlijke voorkeuren.

Bovenop deze uitgebreide standaarduitvoering zijn er veel mogelijkheden om uw allroad volledig naar eigen wens samen te stellen. Denk aan het allroad-interieurpakket of de herkenbare wielkastranden, dorpels en bumpers die u naar wens in hoogglans zwart of in de carrosseriekleur kunt laten uitvoeren.

Nu te bestellen, leverbaar vanaf € 89.230*

De nieuwe Audi A6 allroad quattro is nu te configureren en te bestellen. De vanafprijzen zijn:

Uitvoering en consumentenprijs*

  • 45 TDI 170 kW/231 pk € 89.230
  • 50 TDI 210 kW/286 pk € 95.650
  • 55 TDI 257 kW/349 pk € 100.150

De standaarduitrusting van de A6 allroad quattro is zeer rijk. Zo is deze stoere alleskunner onder meer voorzien van adaptieve luchtvering, MMI navigatie plus met MMI touch response en virtual cockpit, Audi sound, elektrisch bedien- en verwarmbare voorstoelen en fraai Twin lederen bekleding.

Hij is er ook als Pro Line Plus die onder meer standaard is voorzien van HD Matrix LED koplampen, 22-voudig instelbare Comfortstoelen vóór en Valcona lederen bekleding. De meerprijs van de Pro Line Plus is € 3.500*.

De Audi A6 allroad quattro is verregaand te personaliseren met een keur aan opties, technologieën en afwerkingsmogelijkheden. Hij is nu te configureren en te bestellen. De volledige prijslijst is hier te vinden.

De specificaties en vanafprijs van de A6 allroad quattro 55 TFSI met 250kW/340pk sterke 3.0 V6 benzinemotor worden in aanloop van de introductie, later dit jaar bekend gemaakt.

Stel uw Audi A6 Allroad quattro samen

Een intense rijervaring

Zijn veelzijdige eigenschappen lopen als een rode draad door het verhaal van de Audi A6 allroad quattro. De standaard quattro vierwielaandrijving levert een goede tractie op en draagt bij aan de veiligheid en de vlotte rijeigenschappen. De geïntegreerde ultra-technologie registreert permanent de rijomstandigheden en past de verdeling daarop aan. De eveneens standaard luchtvering met adaptieve dempers regelt automatisch de rijhoogte. Ten opzichte van de A6 Avant is maximaal 45 millimeter extra bodemspeling beschikbaar. Met Audi drive select beïnvloedt u daarnaast diverse parameters. Er zijn zeven instellingen, waaronder Allroad en Offroad.

Onder de motorkap ligt altijd een 3.0 V6 TDI-motor met 48-volt elektrificatie en vermogens van 170 kW/231 pk, 210 kW/286 pk of 257 kW/349 pk. Daarmee is de Audi A6 allroad quattro een serieus snelle auto, die in de sterkste versie in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/h kan.

Een sportief en exclusief interieur

De Audi A6 allroad quattro is een grote auto en daar profiteert u in het interieur van. Iedereen heeft meer dan voldoende hoofd- en beenruimte, zowel voor- als achterin. De mogelijkheden voor personaliseren zijn legio.

Bekijk de Audi A6 Allroad