9 oktober 2018

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste Volkswagen T-Cross nieuws

Dit najaar onthult Volkswagen de gloednieuwe T-Cross in Nederland. Deze compacte SUV biedt veel ruimte, een fraai en slim design, innovatieve features en, zoals je van Volkswagen gewend bent, eindeloos veel mogelijkheden om hem naar eigen wens samen te stellen. Als jij benieuwd bent naar deze nieuwe Volkswagen dan is het nu mogelijk om je aan te melden voor de speciale T-Cross nieuwsbrief.

Volkswagen’s nieuwe SUV is ietsje groter geworden dan de nieuwe Polo en biedt daardoor verrassend veel ruimte. De wielbasis is langer, waardoor er meer ruimte is ontstaan in het interieur. Ook is de compacte SUV standaard uitgerust met een handige achterbank die n de lengte kan worden verschoven voor extra beenruimte, of juist meer ruimte voor de koffers. 

Schrijf je in!

Wil je zien hoe ruim de T-Cross daadwerkelijk is? Dan zal je nog heel even moeten wachten. De Volkswagen T-Cross wordt deze herfst definitief onthuld. Vanaf het begin volgend jaar staat het nieuw model bij ons in de showroom. De prijzen en de specificaties worden in aanloop naar zijn introductie bekendgemaakt. Als eerste op de hoogte blijven van de nieuwe Volkswagen T-Cross? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief via onderstaande button. 

Schrijf je in!