23 november 2018

Bij Pouw in de showroom: de nieuwe Audi A1 Sportback

De nieuwe Audi A1 Sportback heeft voet gezet in de showroom bij Pouw! En je zult zien dat de A1 een lekker sportieve wagen is geworden die in het echt heerlijk bekt. Dus kom eens langs in onze winkel in Zwolle, Deventer of Rijssen om hem met eigen ogen te bekijken en een proefrit te maken!

De nieuwe Audi A1 Sportback is de nieuwe benchmark in het segment van compacte auto’s. Met zijn toffe en karakteristieke design valt ‘ie lekker op. En ook de binnenzijde is vlot vormgegeven. Het interieur is op de bestuurder gericht en de aankleding is op veel manieren te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. Bovendien is hij leverbaar met infotainment en elektronische assistentiesystemen uit veel duurdere auto’s en is ook de connectiviteit bijzonder goed voor elkaar.

Voor individualisten

Het lijkt wel alsof de nieuwe Audi A1 Sportback aan krachttraining heeft gedaan. Een brede voorkant met Audi singleframe-grille, uitgebouwde spatborden in pure rallystijl en markante luchtsleuven vooraan de motorkap. Daarmee maak je altijd een sportieve indruk op de weg. Het design van de nieuwe A1 Sportback springt eruit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij. Naar keuze staat de A1 Sportback met een dak in contrasterende kleur voor de deur. Ook de spiegelkappen, de linker en rechter onderrand van de voorbumper en de dorpels zijn in een afwijkende kleur uit te voeren.

Virtual Cockpit

De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn met DAB+, het Audi sound system en het Bang & Olufsen Premium Sound System.

Check de A1 bij Pouw en maak een proefrit!

De nieuwe Audi A1 Sportback belooft een absolute topper te worden. Hij ziet er lekker sportief uit, heeft een geweldig mooi interieur en hij komt met de nieuwste infotainment- en assistentiesystemen die we je graag eens haarfijn uitleggen. Oh ja en hij rijdt bovendien heerlijk! We hebben op onze vestigingen een demonstratievoertuig beschikbaar waar je gerust eens een proefrit in kunt maken. Vanaf nu vind je de nieuwe A1 bij Pouw Zwolle, Rijssen en Deventer in de showroom. Je bent van harte welkom!