12 juni 2018

Scoor het S line edition-pakket gratis tijdens de Audi A4-daagse

Met de Audi A4 voel je de voorsprong. Hij maakt indruk met zijn fraaie uitstraling en toonaangevende technologie. Maar wil je zijn energieke verschijning toch wat extra kracht bijzetten? Dan zit je bij Pouw helemaal goed. Want tijdens de Audi A4-daagse scoor je het S line edition-pakket op een Audi A4 uit voorraad, ter waarde van € 2.500, helemaal gratis. Bovendien betaal je tijdelijk niets voor de sublieme S tronic- automaat. Pak je kans en profiteer van dit zeer scherpe aanbod!

Met het populaire S line edition-pakket voor de Audi A4 maak je het verschil. Het pakket versterkt namelijk de sportieve eigenschappen van je Audi A4. Het onderstel is een tandje pittiger afgesteld voor nog meer rijdynamiek. En zeker in combinatie met de gratis S tronic-automaat rijdt de A4 op deze manier fenomenaal. 

Meer elan

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Het S line in- en exterieur geeft zowel de limousine als de avant daarom net wat meer elan. Zo vind je er binnenin met half lederen S line sportstoelen, sportstuur met geperforeerd leder, aluminium inleg en aluminium instaplijsten met S line logo. Aan de buitenkant voeren dikkere bumpers en de LED-koplampen en achterlichten met dynamische knipperlichten de boventoon. Oogt lekker gespierd.

Profiteer bij Pouw!

Hebberig geworden van de vele extra’s die het S line edition-pakket te bieden heeft? Kom dan op 20, 21, 22 of 23 juni naar Pouw voor de Audi A4-daagse en profiteer van € 2.500,- voordeel. Heb je ook nog een auto in te ruilen, dan ontvang je bovenop het pakketvoordeel nog eens € 1.500,- inruilpremie. Op onze vestigingen in Zwolle, Deventer en Rijssen hebben we de Audi A4 S-line edition bijna 30 keer op voorraad staan, zodat je lekker snel kunt rijden. Klik op de voorraad-button om het aanbod te bekijken of kom eens langs in een van onze showrooms voor een bezichtiging en proefrit!

Bekijk de A4 voorraad!