Informatie over het datalek van RDC

Verschillende media hebben er over bericht en wellicht heb je er al over gehoord: binnen de autobranche heeft zich een groot datalek voorgedaan. Gegevens van veel klanten van autobedrijven zijn hierbij betrokken. Bij Pouw werken we niet met het getroffen RDC-mailsysteem, genaamd CaRe-Mail, waar dit datalek is opgetreden. Toch kan het helaas zo zijn dat je persoonsgegevens bij dit datalek betrokken zijn.

Pouw heeft in de voorbije jaren de dealerbedrijven Autohaas (Apeldoorn, Deventer en Zutphen), Auto Flevo (Harderwijk) en van Bennekom (Heerde) overgenomen. Het spijt ons te moeten melden dat deze overgenomen bedrijven wel van CaRe-Mail gebruikmaakten. Of jouw persoonsgegevens hier daadwerkelijk bij betrokken zijn en om welke persoonsgegevens het gaat is op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen. Niettemin vinden we het belangrijk om dit te melden. 

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande buttons.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.