Dit is de prijs van de nieuwe Škoda KAROQ

De nieuwe Škoda KAROQ is vanaf nu bij Pouw te bestellen. Dit avontuurlijke model heeft een lekker fris exterieur en ook op het duurzame en technische gebied is hij verbeterd. De nieuwe KAROQ is vanaf nu te configureren en bestellen bij Pouw Škoda. Vanaf € 33.490,- rij je met hem de showroom uit.

De nieuwe versie van de succesvolle SUV van Škoda valt direct op met zijn zeshoekige grille, de kenmerkende dagrijverlichting en nieuwe bumpers. De opvallend vlakke koplampunits zijn standaard voorzien van LED-technologie en kunnen optioneel worden uitgerust met full-LED Matrix-verlichting. Ook de scherp gesneden achterlichten met het kenmerkende C-design maken gebruik van LED-technologie. De grote achterspoiler geeft de KAROQ een dynamische look en draagt bij aan een optimale stroomlijn.

Meer over de KAROQ

Interieur van de nieuwe KAROQ is vegan

De nieuwe KAROQ onderscheidt zich vanbinnen met nieuwe, veganistische materialen en de nieuwe LED-sfeerverlichting biedt keuze uit tien kleuren. De passagiersstoel is nu ook leverbaar met elektrische verstelling inclusief een geheugenfunctie. Met het VarioFlex-systeem is de achterbank verschuifbaar en in drie delen neerklapbaar (40/20/40). De maximale inhoud van de bagageruimte meet 588 liter of 1.605 liter met een neergeklapte achterbank. Wanneer de achterste zitplaatsen worden verwijderd, is zelfs 1.810 liter beschikbaar. 

Connected en digitaal

De infotainmentsystemen van de nieuwste generatie zijn standaard uitgerust met DAB+ digitale radio en, dankzij de ingebouwde eSIM is de KAROQ altijd online. Laura, de digitale stemassistent, begrijpt commando’s in maar liefst 15 talen. Software- en navigatie-updates kunnen ‘over the air’ worden uitgevoerd. Speciale infotainment-apps kunnen nieuwsitems en de weersverwachting weergeven en ze maken het mogelijk om de persoonlijke Google-kalender aan de auto te koppelen. Over koppelen gesproken: smartphones zijn draadloos te verbinden met Apple CarPlay en Android Auto, en met de optionele Phonebox zijn smartphones draadloos op te laden.

Rijke Business-uitvoeringen vol comfort en assistentiesystemen

Škoda levert de nieuwe KAROQ in eerste instantie in drie zeer rijk uitgeruste Business-uitvoeringen. De Business Edition is standaard onder meer voorzien van het infotainment- en navigatiesysteem Amundsen met 8” touchscreen en lifetime Mapcare, KESSY FULL (Keyless Entry, Start & Stop) en Virtual Pedal, de elektrisch te openen en sluiten achterklep met voetsensor. Ook standaard zijn de Climatronic airconditioning met 2 zones, cruise control, parkeersensoren achter en het draadloze Smartlink met Ready to connect. Vanbuiten onderscheidt hij zich met de 16” Castor-velgen, extra getinte Sunset-ramen achter, LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamische knipperlichten. Al in de basis staat de KAROQ bol van de assistentiesystemen, waaronder de Driver Activity Assistant, Hill Hold Control, City Emergency Braking en Front assist met voetgangersbescherming.

De Business Edition Plus biedt bovenop de features van de Business Edition onder meer comfortstoelen met stoelverwarming, stuurwielverwarming, Adaptive Cruise Control, Driving Mode Select, parkeersensoren rondom, een achteruitrijcamera, koplampsproeiers en verwarmde ruitensproeiers. Het interieur is extra luxe afgewerkt en van buiten vallen direct de achterspoiler en 17” SCUTUS Aero SIlver-velgen.

De Sportline Business onderscheidt zich van de andere twee uitvoeringen met zijn sportline bumpers, wielkasten en achterspoiler in carrosseriekleur, 18" PROCYON Aero Black velgen en de  Full LED Matrix koplampen met Adaptive Frontlight System en automatische Range Control. De buitenspiegelkappen, grille, raamomlijstingen en dakreling zijn uitgevoerd in hoogglans zwart. Het sportieve interieur is voorzien van sportstoelen, een zwarte dakhemel en LED-interieurverlichting. Ook deze sportieve uitvoering biedt features zoals het infotainment- en navigatiesysteem Amundsen met 8" touchscreen en lifetime Mapcare, parkeersensoren en een achteruitrijcamera.

Nu bij Pouw te bestellen vanaf € 33.490,-

De drie uitvoeringen van de nieuwe Škoda KAROQ zijn vanaf vandaag bij Pouw te bestellen. De Business Edition is er vanaf € 33.490,- (1.0 TSI Greentech met zesbak). Deze uitvoering is er ook als 1.5 ACT Greentech met zesbak of DSG-7 automaat. De Business Edition Plus en de Sportline Business zijn uitsluitend leverbaar als 1.5 TSI ACT Greentech. De Business Edition Plus is er vanaf 

€ 38.690,- (inclusief DSG-7 automaat) en de Sportline Business is te bestellen vanaf € 38.990,-. Alle drie uitvoeringen zijn op persoonlijke smaak te brengen met een keur aan individuele opties en optiepakketten. De eerste exemplaren van de nieuwe KAROQ staan naar verwachting vanaf medio april in de showroom. De nieuwe Škoda kan hier worden geconfigureerd en de volledige prijslijst is hier te vinden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.