De SEAT Leon PHEV plug-in hybride bestel je nu ook als Business Intense

De nieuwe SEAT Leon PHEV is een efficiënte plug-in hybride die zeker bij de zakelijke leaserijder interesse opwekt. SEAT heeft de stekker Leon nu ook uitgerust met het Business Intense-pakket. Tegen de geringe meerprijs van € 500,- wordt er een waslijst aan favoriete opties toegevoegd. Combineer dat samen met een lage CO2-uitstoot en een prettig rijgedrag en je weet zeker dat dit een perfect zakelijk visitekaartje is. De nieuwe SEAT Leon FR PHEV Business Intens is er als hatchback, maar uiteraard ook als ruime Sportstourer. Vanaf € 37.750,- rijd je met een Leon PHEV bij Pouw de showroom uit.

De Leon en Leon Sportstourer FR PHEV Business Intense delen hun aandrijflijn met de al langer beschikbare Leon PHEV-modellen, die vertrouwen op de 1.4 TSI e-Hybrid-unit. Daarbij werkt een 1.4 TSI benzinemotor samen met een in de DSG-transmissie geïntegreerde elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 150 kW/204 pk. Dat resulteert in sportieve prestaties en lage verbruikscijfers. Daarbij kan een Leon PHEV tot 64 kilometer volledig elektrisch aangedreven en dus lokaal emissievrij rijden. De lage CO2-uitstoot van 25 g/km (WLTP) heeft ervoor gezorgd dat de prijzen van de Leon PHEV Business Intense prettig laag zijn gebleven,

SEAT Leon FR PHEV - altijd rijk uitgerust

De Leon PHEV heeft altijd de sportieve FR-uitvoering als basis, met standaard onder meer sportieve accenten als 17 inch lichtmetalen velgen, strak gestylde bumpers, LED-achterlichten over de gehele breedte en sportstoelen. Ook op het gebied van connectiviteit is alles aanwezig, zoals een radio-, navigatie- en mediasysteem met 10 inch kleuren-touchscreen, draadloze Apple Carplay smartphone-integratie en SEAT CONNECT online infotainment. En dan zijn er nog luxe-items als automatische airconditioning met 3 klimaatzones, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, Coming & Leaving Home verlichting en parkeersensoren achter. De prijzen van de Leon FR PHEV zijn recent verder aangescherpt, waarmee hij nu al leverbaar is vanaf € 37.250,- (Sportstourer vanaf € 38.450*).

De Leon PHEV in beeld

FR Business Intense - veel extra voordeel

Voor een meerprijs van slechts € 500,- bieden de nieuwe Business Intense-uitvoeringen nu vele extra’s. Omdat dit voordeel direct is verwerkt in de fiscale prijs, genieten zakelijke rijders van een gunstige bijtelling. Highlights zijn Full LED-verlichting, grootlichtassistent, dynamische richtingaanwijzers achter, welkomstverlichting ‘Hola’ en slimme sfeerverlichting in het interieur (die ook waarschuwt bij gevaar). Voor nog ‘relaxter rijden’ zijn ook parkeersensoren vóór, automatische parkeerhulp en verkeersbordherkenning inbegrepen. En dan zijn er nog extra veiligheidsvoorzieningen als Predictive Adaptive Cruise Control (automatische afstands- en snelheidsregeling), Side Assist (dodehoeksensor) met uitparkeerassistent en uitstapwaarschuwing (akoestische en visuele signalen bij het openen van de deuren wanneer verkeer van achteren nadert).

De nieuwe SEAT Leon FR PHEV Business Intense is er bij Pouw vanaf € 37.750,-, de prijs van de Sportstourer begint bij € 38.950,-. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.