De online wereldpremière Audi e-tron GT – ben jij er klaar voor?

De online wereldpremière van de spectaculaire elektrische Audi e-tron GT gaat bijna van start. Dinsdag 9 februari om 19.00 uur kan je zien hoe de e-tron GT aan het grote publiek wordt gepresenteerd. Het nieuwe model belooft next level te worden op het gebied van duurzaamheid, emotie en sportieve prestaties. Deze Gran Turismo belooft een nieuwe invulling te geven aan Audi’s merkfilosofie: ‘Voorsprong door techniek’. 

Tijdens het één uur durende ‘Celebration of Progress’ event presenteren Markus Duesmann, CEO van Audi AG, en Hildegard Wortmann (bestuurslid voor Sales & Marketing) samen met enkele prominente gasten alle highlights van de nieuwe, volledig elektrische gran turismo. Graag nodigt Hildegard Wortmann mediarelaties persoonlijk uit voor deze ‘Day of Progress’.

Voor media is de wereldpremière van de Audi e-tron GT te volgen via een exclusieve microsite. Hier zijn tevens alle mediamaterialen en aanvullende footage naar aanleiding van de wereldpremière te vinden.

2021 wordt het jaar van e-tron

De e-tron GT is samen met de RS e-tron GT het eerste model dat Audi dit jaar presenteert in de lijn van volledig elektrische Audi’s. Een lijn die enkele jaren geleden gestalte kreeg met de introductie van de Audi e-tron SUV, en afgelopen jaar verder werd uitgebreid met het debuut van de Audi e-tron Sportback én de extra sportieve e-tron S-modellen. In 2021 krijgt die range van elektrische auto’s naast de e-tron GT en RS e-tron GT nog meer body dankzij de komst van twee compleet nieuwe, elektrische compacte SUV’s: de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron, die op korte termijn eveneens hun wereldprimeur beleven en medio dit jaar al bij de Nederlandse Audi-dealers arriveren.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.