De nieuwe Škoda FABIA is te bestellen vanaf € 19.890,-

Škoda heeft de nieuwe FABIA voorzien van een prijs. De compacte hatchback is vanaf vandaag te bestellen vanaf € 19.890,-. De nieuwe FABIA is volwassener dan ooit. Zo heeft Škoda hem een stuk ruimer, veiliger en meer connected gemaakt. De nieuwe FABIA is verkrijgbaar met efficiënte turbo-benzinemotoren. Hij is vanaf vandaag naar jouw smaak samen te stellen. Vanaf november vind je hem bij Pouw in de showrooms. 

De Škoda FABIA is in alle opzichten gegroeid. Voor het eerst is hij langer dan 4 meter en hij maakt gebruik van het slimme MQB A0-platform. Daardoor is hij nóg ruimer dan zijn voorganger. Daarbij heeft de nieuwe FABIA een bagageruimte met een inhoud van 380 liter (+50 liter), en met neergeklapte achterbank zelfs 1.190 liter. Een ander voordeel van het MQB A0-platform is de mogelijkheid om hoogwaardige rijassistentiesystemen, zoals Travel Assist, te integreren. De FABIA is leverbaar met de modernste connectiviteitsfeatures en heeft nieuwe Simply Clever-oplossingen aan boord. 

Zuinige motoren en rijke uitrusting

De 1.0 TSI Greentech is in de nieuwe FABIA letterlijk en figuurlijk de motor achter rijplezier én efficiency. Hij is er met een vermogen van 70 kW/95 pk (handgeschakeld) of 81 kW/110 pk (met automatische 7-traps DSG-automaat). De gunstige verbruikscijfers zijn mede te danken aan de uitstekende (actieve) aerodynamica. Met een Cw-waarde van maar 0,28 is de FABIA de meeste gestroomlijnde auto in zijn klasse. 

De nieuwe FABIA is er om te beginnen als Active-uitvoering. Die laat direct zien dat de nieuwe FABIA in de basis al heel compleet is. Standaard zijn bijvoorbeeld LED-koplampen, airco, digitale radio (DAB+), e-Call+ en Radio ‘Swing’ met 6,5 inch kleurentouchscreen. De FABIA Ambition voegt daar extra luxe, comfort en gebruiksgemak aan toe met Smartlink smartphone-integratie (Apple CarPlay en Android Auto), parkeersensoren achter, Bluetooth telefoonvoorbereiding en de cruise control met snelheidsbegrenzer. De FABIA Business Edition is het topmodel en heeft ook Virtual Cockpit (digitaal instrumentenpaneel), automatische airconditioning, KESSY (Keyless Entry Start Stop), Radio Bolero met 8 inch kleurentouchscreen, Smartlink Wireless (draadloze smartphone-integratie), Ready to Connect en LED-interieurverlichting/sfeerverlichting. 

Nieuwe FABIA bij Pouw vanaf € 19.890,-

De 70 kW/95 pk sterke driecilinder turbo-benzinemotor, die standaard wordt geleverd met een handgeschakelde 5-versnellingsbak, is beschikbaar voor elk uitrustingsniveau. In combinatie met de Active-uitvoering is de nieuwe FABIA er vanaf € 19.890 (Ambition vanaf € 21.490; Business Edition vanaf € 22.890). De nieuwe FABIA met de 81 kW/110 pk sterke 1.0 TSI Greentech en 7-traps DSG-automaat wordt standaard geleverd in combinatie met het Ambition-uitrustingsniveau. De vanafprijs bedraagt dan € 23.990. De FABIA 1.0 TSI Greentech (81 kW/110 pk) Business Edition is er vanaf € 25.390.

De nieuwe FABIA vind je vanaf november bij Pouw Škoda

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.