De nieuwe SEAT Tarraco PHEV - bestel hem nu bij Pouw

De nieuwe SEAT Tarraco met Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) technologie is vanaf vandaag te bestellen. Met een lage CO2-uitstoot en zijn uitgebreide aanbod aan opties is hij voor de zakelijke markt een perfecte keus. Dit ruimtewonder is een fijne en efficiënte SUV met plug-in aandrijving en perfect voor het hele gezin. De nieuwe SEAT Tarraco PHEV is er als rijk uitgeruste Xcellence vanaf € 44.650,-. De sportieve en populaire FR staat vanaf € 46.075,- bij je op de stoep.

Tarraco PHEV is zeer zuinig

En dat terwijl de nieuwe Tarraco PHEV zeer gunstige verbruikscijfers kan overleggen. Zo is het met de elektromotor mogelijk om 48 kilometer (wltp) volledig elektrisch te rijden. De 12,8 kWh accu is via een wallbox (3,6 kW) in circa 3,5 uur volledigopgeladen. De energie die tijdens het afremmen vrijkomt, wordt omgezet in elektriciteit. Zo optimaliseert de Tarraco PHEV ook tijdens het rijden de elektrische actieradius.De CO2 uitstoot van de Xcellence PHEV bedraagt 44 gram/km en voor de FR PHEV 41 gram/km.

Focus op comfort en luxe: Tarraco Xcellence PHEV

In de Tarraco PHEV gaat de efficiency van de aandrijflijn samen met veel luxe en comfort voor de inzittenden. Zo is de ruime vijfzits SUV er om te beginnen in Xcellence-uitvoering. Dit model is herkenbaar aan 19 inch lichtmetalen velgen in aero-design, donker getinte ramen achter, chrome dakreling en raamomlijstingen, buitenspiegels met welkomstverlichting en verlichte instaplijsten in de voorportieren. De Tarraco Xcellence PHEV is volledig connected. Hij beschikt over een navigatie-, radio- en mediasysteem met een 9,2 inch touchscreen, Full Link smartphone-integratie (MirrorLink en Apple Carplay) en alle mogelijkheden van SEAT CONNECT. Daarbij is hij groots in gebruiksgemak. Standaard zijn een achteruitrijcamera, parkeersensoren vóór en achter, Park Assist (automatische inparkeerhulp), keyless entry/go, keuze uit 4 rijprofielen en een elektrisch bediende achterklep met voetbediening. De volautomatische airconditioning (3-zones) en stoelbekleding in Alcantara/stof dragen bij aan maximaal comfort. Voor de veiligheid behoort de Predictive Adaptive Cruise Control tot het standaardpakket. De SEAT Tarraco PHEV Xcellence is leverbaar vanaf € 44.650*.

Tarraco FR PHEV - lekker sportief

De Tarraco FR PHEV heeft alle eerder genoemde connectiviteits-, veiligheids- en comfortfeatures (behalve elektrische achterklep) en voegt daar sportieve elementen aan toe. Zo heeft hij standaard sportieve 19 inch lichtmetalen velgen en exterieur details in cosmo grey, dorpels in carrosseriekleur en verlichte instaplijsten met FR-logo. Daarnaast is de FR PHEV extra voorzien van adaptieve onderstelregeling (Dynamic Chassis Control), dat rijbeleving op maat mogelijk maakt. Het interieur valt op door de fraaie sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, waarbij de bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar is en een geheugenfunctie heeft. De overwegend zwarte kleurstelling past goed bij de bekleding met rode stiksels en aluminium sportpedalen. De SEAT Tarraco PHEV FR is er vanaf € 46.075,-.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.