https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/07/van-bennekom-header.jpg?v=1-0

Activiteiten Autobedrijf Van Bennekom naar Pouw

Vestiging Van Bennekom in Heerde stopt

De komende jaren komen er veel ontwikkelingen op ons af in de autobranche. De aandeelhouders van Van Bennekom hebben daarom besloten de activiteiten in Heerde per 17 januari 2020 te beëindigen. Daarbij stond centraal een goede oplossing te vinden voor de medewerkers. Die samenwerking is met Pouw bereikt. De activiteiten en het dienstverband van de medewerkers worden voortgezet bij Pouw.

Pouw heeft een uitgebreid netwerk dealervestigingen in Gelderland en Overijssel. In goed overleg krijgen alle medewerkers een nieuwe werkplek binnen één van de vestigingen. Voor verkoop, service, onderhoud en reparatie kan men nog altijd terecht bij een vertrouwd gezicht, op een nieuwe locatie. Ook de verleende garantie op verkochte auto’s blijft behouden.

Pouw

Pouw is het bekende gezicht van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Het is een krachtig dealerbedrijf  met ruim 500 medewerkers verdeeld over 12 sales- en servicevestigingen in Overijssel en Gelderland. Binnen de organisatie bevinden zich tevens specialisten in financiering en verzekeringen, een eigen leasemaatschappij en een professioneel schadeherstel- en verhuurbedrijf.

Voor vragen kan je contact opnemen met Jeldert Leenman: 0578 - 691636