myAudi. Uw persoonlijke Audi beleving.

myAudi is dé plek om online de autogegevens van uw Audi te bekijken en te configureren.

Met myAudi hebt u toegang tot toepassingen en sevices die het rijden in uw Audi nog aangemaker maken. 

Alle myAudi voordelen op een rij

• Audi connect diensten activeren
• Autogegevens bekijken
• Centraal databeheer
• Informatie over service en onderhoud
• Auto beoordelen
• Configuraties opslaan

Maak vandaag nog uw persoonlijke myAudi profiel aan

In deze video ziet u hoe u een myAudi account aan kunt maken en hoe u uw Audi kunt koppelen. Verder staan we stil bij het gebruikersbeheer en kijken we naar welke voordelen Noodoproep & Service voor u heeft.

Maak hier eenvoudig en snel uw persoonlijke myAudi account aan.

myAudi app

Met de myAudi app voor uw telefoon of tablet koppelt u uw Audi aan uw dagelijkse activiteiten en beschikt u over innovatieve functies en diensten voor meer rijcomfort. U kunt op elk moment actuele informatie van uw voertuig opvragen, zodat u altijd op de hoogte bent van het brandstofniveau, de actieradius, serviceafspraken, waarschuwingsmeldingen en nog veel meer. Plan uw ritten eenvoudig in de app en verstuur bestemmingen en routes rechtstreeks naar uw voertuig. Ook kunt u op afstand de klimaatregeling instellen en de voertuigportieren openen en sluiten. (De beschikbaarheid van de verschillende diensten kan variëren, afhankelijk van model en uitrusting van uw Audi)

myAudi app downloaden

Audi heeft een nieuwe myAudi app gelanceerd. De nieuwe myAudi app vervangt de oude myAudi- en MMI connect app. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw Audi overal te kunnen beheren want voertuig bediening en accountbeheer zijn nu samengevoegd in de nieuwe myAudi app. Download nu de app voor iOS of Android via één van de onderstaande buttons.