Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en de bijbehorende module ben je altijd verbonden met je bedrijfswagen. De app vertelt je namelijk alles wat je over je bus wilt weten. Bestel de module voor je bedrijfswagen, laat hem gratis inbouwen bij Autohaas en download de app.

Houd uw bus in bedrijf.

Met de Volkswagen Bedrijfswagen app:

  • Rijdt u tot 14% zuiniger met de Think Blue-score;
  • Houd u eenvoudig uw ritregistratie bij;
  • Volgt u uw bus op afstand;
  • Heeft u inzicht in uw wagenpark
  • Betaalt u nooit teveel parkeergeld;
  • En veel meer...

Alle opties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app leggen wij u graag uit in onderstaande video.

Fleetportal - Kosten en administratie van uw wagenpark beter beheersbaar.

Speciaal voor wagenparkbeheerders (fleetowners) heeft Volkswagen Bedrijfswagens de slimme Fleetportal ontwikkeld. Met de Fleetportal heeft u werkelijk alles in handen om uw wagenpark efficïenter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belastingdienst. U ziet via de wagenparkbeheer-software in één oogopslag welke bedrijfswagens actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bovendien kunt u bestuurders bewust maken van verbeterpunten in hun rijgedrag, met als resultaat een lagere brandstofrekening. Kiest u ook voor meer overzicht, meer inzicht en minder kosten? Kosten en administratie van uw wagenpark beter beheersbaar.

Wat kost het?

Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft uw wagen de zogenaamde Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module nodig. Deze module is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen bedrijfswagen-modellen. De kosten zijn €206,- excl. btw, inclusief inbouw en een driejarig data abonnement. Zo kunt u drie jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopadviseurs via info@pouw.nl.

Benieuwd of uw Volkswagen Bedrijfswagen geschikt is voor de app? Dat kunt u controleren met de kentekencheck

Download de app nu.

Download nu de app voor uw iOS of Android telefoon of tablet.