Mijn Volkswagen bedrijfswagen

 • Pouw Automotive
Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app

Houd uw bus in bedrijf.

Informatie Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

 

Aanmelden Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Bekijk het handige instructiefilmpje met informatie over hoe u zich kunt aanmelden voor de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

 

Handig om te weten.

 • Is mijn bedrijfswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app?

  Wanneer u een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen bestelt kunt u de Mijn Volkswagen bedrijfswagen module als optie bestellen. Met deze module is het mogelijk gebruik te maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Controleer hier of de app ook werkt voor uw Volkswagen bedrijfswagen.
 • Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.

  De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app staat in directe verbinding met uw Volkswagen bedrijfswagen. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit uw bedrijfswagen naar uw smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om uw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel. 
  Lees de gebruiksvoorwaarden en bekijk hoe u zich registreert.
 • Uw privacy op de eerste plek.

  Volkswagen bedrijfswagens hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kiest u uw eigen voorkeursdealer en kunt u desgewenst uw historische ritgegevens verwijderen. 
 • Wat kost het?

  Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u een in uw wagen de zogenaamde Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module nodig. Deze module is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen bedrijfswagen-modellen. Dat is nu nog alleen mogelijk op nieuwe bedrijfswagens. De kosten zijn €206,- excl. BTW, inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement. Zo kunt u twee jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

 

Mijn ritten.

Al uw zakelijke kilometers. Al uw privé kilometers. Duidelijk in één overzicht.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. Data is 100% nauwkeurig. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Uw ritregistratie wordt dus makkelijker dan ooit. 

Privé, woon-werk of zakelijk?
Gewoon een kwestie van aanvinken.
Rijdt u ook privé met uw bedrijfswagen? De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is ideaal voor het perfect bijhouden van uw ritadministratie. Nooit meer gehannes met boekjes.

Ritregistratie abonnement.
Alles in één pdf voor slechts € 82,00.
Geef uw ideale bedrijfsvoering de aandacht die het verdient. De Volkswagen bedrijfswagen app is hét handigste all-in-one ritregistratiesysteem: u bespaart dagelijks tijd en budget. 
Handig voor uw aangifte.
Geschikt voor de belastingdienst.
Download met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf-document. Dit document voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.
 

Think Blue-score.

U weet hoe zuinig u rijdt.

Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt zuinig rijden wel heel makkelijk. U ziet in één keer wat uw rijgedrag is ten opzichte van andere Volkswagen bedrijfswagenrijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. U bespaart zo tot wel 14% op uw brandstof.

Wat is Think Blue? 
Bijdragen aan een duurzame toekomst.
Volkswagen wil milieuvriendelijke producten en oplossingen ontwikkelen om milieubewust gedrag aan te moedigen. Think Blue gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en elke dag.
Persoonlijke Think Blue-score. 
Hoe lager uw brandstofverbruik, hoe hoger u scoort.
Zuinig rijden wordt makkelijk met de Think Blue-score. U ziet per rit wat uw score is op basis van uw rijgedrag en u kunt per dag bekijken wat uw score is. Of vergelijk uw rijgedrag met het rijgedrag van andere Volkswagen bedrijfswagenrijders. Staat u binnenkort op nummer 1?
Morgenvroeg tanken? 
Check thuis alvast hoeveel kilometer u nog kunt rijden.

Waarschijnlijk heel herkenbaar: u komt er te laat achter dat u nog moet tanken. Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app kunt u thuis alvast checken hoe veel kilometer u nog kunt rijden. U weet dan altijd tijdig of u moet gaan tanken.
 

Onderhoud.

U vermijdt pech, en wordt snel geholpen.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app weet u altijd precies wanneer uw wagen onderhoud nodig heeft. U ziet ook als er een lampje gaat branden of dat het tijd is voor een APK. Toch gestrand met pech? Dan kunt u via de app direct de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice inschakelen.
Wanneer welk onderhoud? 
Vergeet uw agenda. Uw app helpt u herinneren.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app weet precies wat de leeftijd van uw Volkswagen is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Zo kan de app u op het juiste moment helpen herinneren als het tijd is voor een servicebeurt. Ook nuttig: uw dealer kan zelf tijdig contact opnemen.
Accu ok? Banden op spanning?
Up-to-date status van belangrijke functies.
Zie in één overzicht de actuele status van de belangrijkste functies van uw bedrijfswagen, waaronder uw verlichting, accu, banden en remsysteem. De app meldt tijdig storingen en defecten en voorkomt zo dat u met pech langs de weg komt te staan. U kunt vanuit de app direct een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bellen of online een afspraak plannen.
Tóch gestrand met pech? 
De hulpdiensten weten u feilloos te vinden.

Staat u toch onverhoopt met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app toont u exact uw locatie. Dit geeft u door aan de hulpdiensten, zodat ze u snel vinden. Belt u via de app met de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice, dan kunt u automatisch uw locatie delen. Plus een statusrapport, zodat er alvast een diagnose gesteld kan worden.
 

Even checken.

Zeker weten of alles in orde is.

U weet soms niet zeker of uw Volkswagen bedrijfswagen op slot zit. En dat met al het waardevolle gereedschap in uw bus. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken. Waar u ook bent, handig toch?

Zijn de deuren dicht?
Open het dashboard van uw app en u weet het.
Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app kunt u altijd en overal controleren of uw Volkswagen op slot staat. Zo hoeft u alleen nog maar de deur uit als dit niet het geval is. En dat scheelt.

Uw Volkswagen in beweging? 
De app meldt het direct.

Als u het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft ingeschakeld, krijgt u direct een melding zodra uw bedrijfswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal.
 
 

Locatie.

U vindt uw bedrijfswagen altijd overal terug.

Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ziet u exact waar uw wagen is en waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden, op onoverzichtelijke bouwterreinen of en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw wagen heeft uitgeleend.