Start de toekomst met het Audi e-tron event bij Pouw!

header_989.jpg

De nieuwe Audi e-tron betekent het debuut van het eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel van het merk. Gaan en staan waar je wilt met een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Wij nodigen je graag uit om op 13 of 14 maart exclusief kennis te maken met deze fantastische auto. Start de toekomst bij Pouw en zorg dat je erbij bent.

Met de nieuwe e-tron vertaalt Audi de vertrouwde designtaal van het merk naar een nieuw tijdperk: dat van elektrisch rijden. Mooie details zijn de speciale dagrijverlichting, de elektrische laadklep en bekledingstiksels die aan stroomkabels doen denken. En het absolute designhoogtepunt: de Audi virtual mirrors. Je kunt ze zelf komen ervaren.

Beleef de onthulling
Voel de vier ringen onder hoogspanning en kom op 13 maart naar Pouw Deventer of op 14 maart naar Pouw Zwolle om de officiële introductie van de Audi e-tron mee te maken. Vanaf 19.30 ben je van harte welkom en om 20.00 zal het doek van de e-tron worden getrokken door gastspreker Jelle Oosterhof, Mobility Consultant bij Pon’s Business Mobility. Geniet verder van een amusante avond met heerlijke live cooking, smaakvolle wijnen en een prachtige showroom. Schrijf je in via het onderstaande formulier en zorg ervoor dat je erbij bent!

Aanmelden introductie Audi e-tron: