Gratis APK voor uw SEAT

Gratis APK bij Pouw Kampen voor uw SEAT

De beste APK-Keuring voor jouw SEAT.

De APK is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen.

Wat is een APK?

Iedere auto moet verplicht de algemene periodieke keuring (APK) ondergaan. Tijdens een APK kijkt een APK-keurmeester alle zaken na die ervoor zorgen dat je zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. De APK geeft dus een beeld over de staat waarin de auto zich op dat moment verkeert. Zonder een geldige APK mag een auto zich niet over de weg verplaatsen!

APK: hier wordt op gelet:

 Wielen
Voorruit
 Claxon 
Verlichting
 Remmen
Spiegels
 Uitlaatgassen
Uitlaat
 Carrosserie 
Autogordels
 Vergrendeling
Banden
 Wielophanging 
 

Tevens wordt gekeken naar de kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof. Na de APK kan je er dus gerust op zijn dat je precies weet in welke conditie je auto is!

Pouw Zwolle officieel dealer van SEAT!

Als je je SEAT laat keuren bij een officieel erkende dealer, betekent dat niet alleen dat je kan vertrouwen op een vakkundige keuring. De keuring wordt bijgehouden in het onderhoudsboekje waardoor het netjes geregistreerd staat. Op deze manier heb je een handig overzicht voor toekomstig onderhoud! Bij jouw Pouw SEAT-dealer of Servicepunt kost een APK normaal gesproken €25, maar tot en met 31-12-18 heeft Pouw een speciale kortingsactie waarbij je een GRATIS APK krijgt op je SEAT! Je vindt een Pouw SEAT-servicedealer in Zwolle, Kampen, Meppel en Hardenberg. Lees meer over de service actie via; 'Profiteer van gratis APK en extra korting op onderhoud met de SEAT strippenkaart'

Voor benzine en diesel uitvoeringen hanteren wij gelijke prijzen.

Het voordeel van SEAT Service:

  • De hoogste kwaliteit
  • Transparant en betrouwbaar
  • SEAT-pechhulp
  • 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen
  • Behoud van fabrieksgarantie