Full Operational Lease bij Pouw.

Full Operational Lease bij Pouw Automotive

Bij Pouw en VWPFS is Full Operational Lease de populairste vorm van zakelijke leasen. En dat is heel begrijpelijk. Want met deze leasevorm geniet u van onbezorgde mobiliteit. Wij zorgen voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen en het afschrijvingsrisico van uw auto of wagenpark.

Met Full Operational Lease van Pouw:

  • Geniet u van volledige service, continuïteit en zorgeloze mobiliteit
  • Bent u verzekerd van een vast maandbedrag, inclusief onverwachte kosten
  • Ontvangt u één maandelijkse factuur en heeft hiermee een overzichtelijke administratie
  • Staat de auto niet op uw balans, ten gunste van uw liquiditeitspositie
Zorgeloze mobiliteit

Comfortabeler leasen dan met Pouw Full Operational Lease kan eigenlijk niet. Bij Pouw weten we hoe fijn het is als u niet voor verrassingen komt te staan, maar kunt uitgaan van volledige service, continuïteit van vervoer en zorgeloze mobiliteit.

Een vast maandtarief

U weet vooraf precies wat uw maandelijkse kosten zijn, met één duidelijk maandfactuur en een overzichtelijke administratie. Bovendien wordt de leaseauto niet op uw balans geactiveerd, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor investeringen in uw onderneming.

Mogen wij u helpen?

Wilt u zorgeloos genieten van mobiliteit, met een vast maandbedrag waar alles bij inbegrepen zit? Dan is Full Operational Lease van Pouw dé leasevorm voor u! Bent u ook benieuwd naar onze andere leaseproducten? Wij zoeken graag naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar info@pouw.nl. U kunt ook online een leaseofferte aanvragen.