Flexible Lease bij Pouw.

Flexible Lease bij Pouw Automotive

Flexible Lease van Pouw en VWPFS is de ultieme leasevorm voor de ondernemer die graag de touwtjes in handen heeft. U zit niet vast aan lange leaseverplichtingen, bent extreem flexibel en u geniet van een zeer scherp leasetarief. En met Pouw Flexible Lease weet u zeker dat mobiliteitskosten geen belemmeringen vormen voor uw bedrijfsvoering.

Kiest u voor Flexible Lease van Pouw, dan:

  • Heeft u de mogelijkheid om uw leaseauto(‘s) eerder dan gepland in te leveren
  • Geniet u van volledige service, continuïteit en zorgeloze mobiliteit
  • Bent u verzekerd van een vast maandbedrag, inclusief onverwachte kosten
  • Ontvangt u één maandelijkse factuur en heeft hiermee een overzichtelijke administratie
Flexibel rijden voor een scherp bedrag

Flexible Lease is een Full Operational Lease product waarmee u voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom uw auto geregeld heeft. U heeft na 12 maanden de mogelijkheid om de auto kosteloos in te leveren. Lekker flexibel. Alle operationele zaken rondom de auto regelt Pouw voor u. En dat voor een zeer scherp tarief.Pouw en VWPFS dragen zorg voor het risico van de restwaarde. 

Gecontroleerde kosten

Flexible Lease is een Full Operational Lease product, dus u weet vooraf precies wat uw maandelijkse kosten zijn, met één duidelijk maandfactuur en een overzichtelijke administratie. De auto wordt niet op uw balans geactiveerd, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor investeringen in uw onderneming. 

Mogen wij u helpen?

Wilt u zorgeloos genieten van mobiliteit, met de vrijheid om uw leasecontract eerder op te zeggen? Dan is Flexible Lease van Pouw dé leasevorm voor u! Bent u ook benieuwd naar onze andere leaseproducten? Wij zoeken graag naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar info@pouw.nl. U kunt ook online een leaseofferte aanvragen.