Fleetinformatie Tool

Fleetinformatie Tool VWPFS

Het is logisch dat u alles wilt weten over de status van uw wagenpark. Wat gaat er goed en nog belangrijker; waar valt nog wat aan te schaven? Daarom biedt VWPFS u de Fleetinformatie Tool aan. Dit is een transparant en overzichtelijk rapportagesysteem waarmee u snel en eenvoudig alles rondom uw wagenpark beheert.

Inloggen

Als u nog geen login heeft, dan kunt u dit doen met het bij ons bekende e-mailadres. Met uw persoonlijke inlogcode en wachtwoord is het mogelijk om op elk door u gewenst tijdstip in te loggen. U kunt onder andere online overzichten bekijken, contractgegevens inzien, excessen in het wagenpark signaleren, gegevens van berijders aanpassen en kopieën van facturen opvragen. Zo heeft u in één oogopslag een goed beeld van de actuele status van uw wagenpark.

Extra informatie

Om alles zo duidelijk mogelijk voor u te maken hebben we diverse handige middelen ontwikkelt waarmee u snel en gemakkelijk leert werken met onze vernieuwde Fleetinformatie tool. Loopt u toch nog tegen (onduidelijke) zaken aan? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

Benieuwd hoe de Fleetinformatie Tool precies werkt? Dat ziet u in het onderstaande filmpje.