Financial Lease bij Pouw.

Financial Lease Pouw Automotive

Wilt u voor een vast laag bedrag per maand een eigen auto leasen? Kies dan voor Pouw Financial Lease. Hiermee voorkomt u dat u een grote investering hoeft te doen, kiest u voor een scherp maandelijks bedrag en bent u verzekerd van zorgeloze mobiliteit.

Met Financial Lease van Pouw en VWPFS geniet u van meerdere voordelen:

  • U bent de eigenaar van de auto
  • U weet vooraf het vastgestelde  maandtarief
  • U heeft recht op teruggave van de BTW
Volledig eigenaar, voor een scherp tarief

Met Financial Lease van Pouw hoeft u geen grote investering in mobiliteit te doen en betaalt u maandelijks een vast bedrag.  U kiest zelf de looptijd die past bij de afschrijving en leaseperiode van de nieuwe auto. De rente over deze financiering wordt vooraf bepaald en staat de gehele looptijd vast. Zo weet u precies wat u maandelijks kwijt bent en het eventuele aflosbedrag. Wel zo transparant en overzichtelijk .

Een vast maandtarief

U weet vooraf precies wat uw maandelijkse kosten zijn, met één duidelijk maandfactuur en een overzichtelijke administratie. Bovendien wordt de leaseauto niet op uw balans geactiveerd, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor investeren in uw onderneming.

Mogen wij u helpen?

Wilt u zorgeloos genieten van mobiliteit, met de vrijheid om uw leasecontract eerder op te zeggen? Dan is Flexible Lease van Pouw dé leasevorm voor u! Bent u ook benieuwd naar onze andere leaseproducten? Wij zoeken graag naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar info@pouw.nl. U kunt ook online een leaseofferte aanvragen.