Financial Lease

  • Pouw Automotive
Financial Lease bij Pouw Automotive

Slim zakelijk rijden

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlast en. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Als ondernemer kunt u mogelijk aanspraak maken op subsidiemogelijkheden (MIA/VAMIL) van de overheid. Kijk voor meer informatie op rvo.nl.

Voordelen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij de officiële dealer

Maak hieronder de keuze voor uw merk:

Interesse? We helpen u graag

Wilt u meer weten over Financial Lease? Onze leaseadviseurs geven u graag een vrijblijvend advies op maat. Bel 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar oost.leasen@vwpfs.nl.

Leaseofferte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een offerte.
Wij nemen altijd dezelfde werkdag telefonisch contact met u op om uw wensen af te stemmen.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Autogegevens

Overige gegevens