Laadpalen

Wil je een laadpaal kopen, of meer informatie over hoe je thuis en op je werk jouw elektrische auto kunt opladen? Je leest hieronder al onze mogelijkheden.

Thuis laden

Waar je met een brandstofauto nog naar het tankstation moet om je kilometers te vreten, daar is het met een elektrische auto mogelijk om thuis te laden. Heb je een eigen oprit, parkeerplaats of een garage? Dan is het perfect om een laadpaal bij jou te installeren. Op die manier kun je veilig en snel opladen wanneer je de auto niet nodig hebt.  

Heb je niet de beschikking over je eigen parkeerplek? Dan is het mogelijk om een laadpaal op een openbare plek bij jou in de buurt te laten installeren. Hiervoor kun je een vergunning vragen bij jouw gemeente.  

"Ik wil thuis en op het werk een laadpunt. Hoe regel ik dat?"

Vraag een laadpaal aan

Geen laadpaal in de buurt? Dan is het aanvragen van een exemplaar bij Pouw zo gepiept. Wij helpen je met het kiezen van de juiste leverancier, bijvoorbeeld wanneer je een laadpunt wilt opnemen bij je zakelijke – of private leasecontract. Pouw regelt voor jou het hele aanvraagtraject, van offerte tot de installatie. En heb je een laadpaal in je private leasecontract opgenomen? Dan verrekenen wij de kosten van het laadpunt gewoon in je maandelijkse termijnbedrag.  

Wat kost een laadpaal voor thuis?

Via onze gespecialiseerde partners regelen en installeren wij eenvoudig bij jou een thuislaadpunt. Zo’n laadpaal voor  thuis is er als wandmodel en paalmodel. Hij is bij Pouw verkrijgbaar vanaf € 1.089,- (ex. BTW). 

De Shuttel oplossing

Bij Pouw regelen we met professioneel advies en begeleiding dat jij volledig zorgeloos elektrisch kunt rijden. Via onze mobiliteitsservice Shuttel bieden wij een volledige thuislaadoplossing inclusief laadpaal, installatie en laaddruppel. Wij helpen je met de aanschaf van een oplaadpunt en voorzien je van de Shuttel mobiliteitskaart. Daarmee heb je toegang tot 70.000 laadpunten in heel Europa. Deze mobiliteitskaart geldt ook voor de gloednieuwe 150-kW snelladers van het Ionity-netwerk.

  • Snelladen bij Fastned en IONITY
  • Thuis opladen met smart thuislaadpunt, incl. loadbalancing en thuislaadkosten verrekend
  • Installatie van de laadpaal thuis
  • Betalen met 1 mobiliteitskaart voor laden en diverse faciliteiten op gebied van vervoer
  • Vaste tarieven voor laden in Nederland
  • Shuttel app
  • Maandelijkse factuur voor al uw laad- en reistranscaties