Volkswagen Economy service

Volkswagen Economy Service bij Pouw

Gaat jouw Volkswagen al een langere tijd mee? Kies dan voor Economy Service bij Pouw. Goed onderhoud voor jouw Volkswagen, maar dan wel voor een extra lage prijs.

Economy Service bij Pouw is speciaal voor Volkswagens die al wat langer rondrijden. Je krijgt bij ons minimaal 15% korting op de all-in adviesprijzen vergeleken met de oorspronkelijke tarieven. Zo heb je de zekerheid van onderhoud van een officiële dealer, maar dan wel voor een lage en transparante prijs. Bovendien profiteer je van:

  • gratis APK bij onderhoud;
  • 2 jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden;
  • gratis pechhulp in Europa;
  • altijd gebruik van originele onderdelen.

Bereken jouw onderhoudsprijs

Plan je afspraak

Wanneer je regelmatig even langs Pouw gaat om je auto te laten onderhouden voorkomt dat de kans op dure reparaties. Daarom adviseren wij iedere 2 jaar of 30.000 kilometer een onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt wordt jouw Volkswagen door ons volgens officiële fabrieksvoorschriften en met originele onderdelen weer helemaal in topconditie gebracht. Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen. 100% Pouw. Bekijk onze prijslijst voor Economy Service voor jouw Volkswagen maar eens. 

Plan je onderhoud!

Offerte op maat?

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij informeren u wat de te verwachten kosten zullen zijn.