De vrijheid die elke ondernemer wenst

  • Pouw Automotive
Flexible Lease via Pouw Automotive

De vrijheid die elke ondernemer wenst

Flexible Lease is de ultieme leasevorm waarbij u vrijheid van handelen heeft. U zit niet vast aan een lange termijn leaseverplichting, maar profiteert wel van een tarief dat daar op gebaseerd is. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om in die gevallen dat het  u het beste past, uw leaseauto(‘s) kosteloos in te leveren. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw leaseauto geen belemmering is voor uw bedrijfsvoering, want als ondernemer kunt u in deze lastige tijden vaak niet verder vooruit kijken dan 12 maanden.

Gecontroleerde kosten

Flexible Lease is een Full Operational Lease product, hiermee heeft u voor een vast  bedrag per maand alle zaken rondom uw auto geregeld en weet u exact waar u aan toe bent. Dit in tegenstelling tot wanneer u zelf een auto koopt en u voor onverwachte kosten kan komen te staan. Bovendien heeft u na 12 maanden de mogelijkheid de auto kosteloos in te leveren.

De voordelen van Flexible Lease

  • Alle kosten in het maandtarief, ook de onverwachte kosten
  • Eén maandelijkse factuur
  • De leaseauto wordt niet geactiveerd op uw bedrijfsbalans
  • De leasemaatschappij draagt het risico voor de restwaarde

Bekijk het Flexible Lease aanbod

Rij zuinig en flexibel

Flexible Lease is beschikbaar op veel van onze zuinige en bijtellingsvriendelijke modellen. Elke van deze auto’s is geheel naar wens samen te stellen, allemaal op basis van dit zeer Flexible Leasecontract. Bovendien heeft u met Flexible Lease de zekerheid  van een Full Operational Lease  product. Alle operationele zaken rond uw auto regelen we voor u terwijl u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

Interesse? We helpen u graag

Wilt u meer weten over Full Operational Lease? Onze leaseadviseurs voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie. Bel 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar oost.leasen@vwpfs.nl.

Leaseofferte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een offerte.
Wij nemen altijd dezelfde werkdag telefonisch contact met u op om uw wensen af te stemmen.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Autogegevens

Overige gegevens