De Volkswagen ID.3 Black Style – Stijlvoller wordt het niet

Maak kennis met de Volkswagen ID.3 Black Style bij Pouw. Deze unieke ID.3 is uitgerust met de meest stijlvolle accessoires zodat jij je weet te onderscheiden van de rest. Stap over. Stap in. Kies voor de volledig elektrische Volkswagen ID.3 met een Black Style pakket ter waarde van € 4.580,- en geniet van vele extra’s!

De Volkswagen ID.3 is alom bekend. Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. De ID.3 beschikt over volop gebruiksgemak en een ongekend comfort. Typisch een Volkswagen dus. Inmiddels is de ID.3 ook op de Nederlandse wegen een bekend gezicht geworden. Wil jij je onderscheiden? Dan is de ID.3 Black Style de perfecte keuze.

Wat is het Black Style pakket precies?

Het Black Style pakket is speciaal door ons voor de ID.3 ontwikkeld. Het pakket heeft een waarde van € 4.580,- en zorgt ervoor dat jouw ID.3 een prachtige uitstraling krijgt. Zo geniet je van:

  •         20 inch lichtmetalen velgen “Style 2”
  •         Dakbogen in hoogglans zwart
  •         Kunststof bumperdelen rondom in hoogglans zwart gespoten
  •         Buitenspiegels in hoogglans zwart gespoten
  •         Voorste zijruiten 25% donker getint
  •         Een sportief verlaagd onderstel

Extra veel (zakelijk) voordeel

Met de Volkswagen ID.3 Black Style geef je zakelijke visitekaartje af. Daarom hebben we nu een extra scherp zakelijk leasetarief en lease je nog tegen slechts 8% bijtelling! Vanaf € 529,- per maand, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer, rijd jij in een ID.3 1st Plus Black Style weg. Als 1st Max lease je hem zakelijk vanaf € 629,- per maand. Ook gunstig; het pakket telt NIET mee voor de fiscale waarde. Dat maakt dat de ID.3 1ST Plus Black Style nog onder de € 45.000,- fiscale waarde blijft.

Koop je de ID.3 Black Style liever particulier of zakelijk? Dan profiteer je tijdelijk van € 4.000,- duurzaamheidspremie!

De ID.3 Black Style in beeld

Kies jouw ID.3 Black Style!

Ben je overtuigd van die prachtige Black Style uitstraling van deze ID.3? Profiteer dan snel, want de Black Style is beschikbaar zolang de voorraad strekt. We hebben een aantal prachtige Black Style ID.3's uit voorraad leverbaar, dus je kunt lekker snel op weg. Neem gerust contact met ons op of bekijk ons uitgebreide aanbod.