De nieuwe Volkswagen Tiguan is bij ons binnen

De nieuwe Volkswagen Tiguan is de Pouw-showrooms binnengereden. En zoals je ziet staat hij te blinken van trots. De zeer geliefde SUV is op een groot aantal punten vernieuwd en is absoluut een bezichtiging waard. De Tiguan is een auto waar je alle kanten mee op kunt. Klaar om op pad te gaan. Ben jij benieuwd hoe de nieuwe Volkswagen Tiguan er in levende lijve uitziet? Kom naar de Pouw Volkswagen-showroom voor een bezichtiging of proefrit. Wij vertellen je er graag meer over.

De Tiguan in onze winkel.

De Tiguan is nóg beter, ook binnenin

De nieuwe Volkswagen Tiguan is op alle vlakken nóg een stapje extra verfijnd. Kijk maar eens binnenin, daar is hij nog ruimer en makkelijker bedienbaar. De Tiguan 2020 facelift bedien je met makkelijke grote knoppen of met je stem. Je past er de temperatuur mee aan, spreekt je navigatiesysteem aan of je bepaalt de kleur van de binnenverlichting. En met de nieuwste infotainmentsystemen en een scala aan online services zijn jij en je medepassagiers van alle gemakken voorzien.

Nieuwe Tiguan ook als R-Line

Net als zijn voorganger is de Volkswagen Tiguan facelift ook weer te bestellen als heerlijke R-Line en zakelijk populaire Tiguan R-Line Business + uitvoering. De Tiguan R-Line kenmerkt zich door een sportief R-Line interieur en exterieur, andere instaplijsten en vloermatten, fijne sport-comfort stoelen en een fraai sportstuur. Ook het radio en multimediasysteem 'Ready to Discover' inclusief Streaming & Internet is aanwezig.

Interesse?

Prijs nieuwe Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan is er al vanaf € 36.640,-. Je koopt er een heerlijke gezinsauto voor, verpakt in een spannend en strak nieuw design. Prijzen voor het private leasen of zakelijk leasen van de Volkswagen Tiguan zijn nog niet bekend. Wij nodigen je van harte uit in één van onze Volkswagen-showrooms voor een bezichtiging of proefrit. Onze verkoopadviseurs kunnen niet wachten om hem je te laten zien.