Das WeltAuto garantie

Das_WeltAuto garantie voor uw gebruikte Volkswagen

Wanneer u kiest voor een Das WeltAuto bij uw Pouw Volkswagen-dealer, dan voorkomt u verrassingen. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften van Volkswagen onderhouden. Kortom een occasion met zekerheid.

Gecontroleerd en geprepareerd volgens Das WeltAuto-normen

Een gebruikte Volkswagen krijgt bij Pouw pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De controle wordt uiteraard uitgevoerd door de specialisten van uw Pouw dealer, getraind door de importeur en de fabrikant. Ze testen, keuren, vernieuwen en poetsen iedere Volkswagen tot deze optimaal geprepareerd is. Hierbij gebruiken ze alleen originele onderdelen. Pas als ze voor de volle 100% achter de auto staan, zijn ze bereid deze aan u te verkopen. 

12 maanden garantie

Op een Das WeltAuto krijgt u bij aflevering één jaar lang de officiële Volkswagen-garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau voor een gebruikte auto is er niet.

Mobiliteitsservice

De Mobiliteitsservice geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech die niet ontstaan is door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan uw auto.

Inruil

Indien u besluit een Das WeltAuto aan te schaffen, dan zal uw Pouw Volkswagen-dealer altijd een aantrekkelijke innameprijs bieden voor uw huidige auto. Ook wanneer u later uw Das WeltAuto tegen een andere Das WeltAuto of nieuwe Volkswagen wilt inruilen, kunt u er vanzelfsprekend vanuit gaan dat uw dealer uw auto tegen goede voorwaarden in zal nemen.

Proefrit

Het spreekt voor zich dat u altijd een proefrit kunt maken in de Das WeltAuto van uw keuze. Ook indien uw lijstje zich niet beperkt tot één auto, zal uw Pouw adviseur u alle gelegenheid geven om tot de juiste beslissing te komen.

130 punten check

Een gebruikte Volkswagen krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

Financiering en Verzekering

Mocht u een Das WeltAuto willen aanschaffen met lage maandlasten, dan kan uw Volkswagen-dealer u adviseren over de financieringsproducten en -mogelijkheden van de Volkswagen Bank

Originele accessoires

Heeft u een Das WeltAuto gevonden die bij u past, maar mist hij net die ene optie? Uw Pouw Volkswagen-dealer kan u adviseren over mogelijke originele accessoires. Of het nu gaat om infotainment, lederen bekleding, velgen of functionele zaken zoals allesdragers en kinderzitjes, vraag uw Pouw dealer naar de originele accessoires voor uw Das WeltAuto.

14 dagen omruilgarantie

Bent u toch niet tevreden over uw uiteindelijke aankoop, dan kunt u uw Das WeltAuto binnen 14 dagen, in dezelfde staat, na aflevering bij uw Pouw Volkswagen-dealer tegen een gelijkwaardige of hoogwaardigere gebruikte auto omruilen. In het laatste geval betaalt u uitsluitend het verschil in prijs bij.