Brandstofbeheer

Het gemak van tanken met een brandstofpas
Volkswagen Pon Financial Services Go the Easyway brandstofpas

Deze brandstofpas kan worden gebruikt bij alle tankstations van Texaco, Total en Firezone in Nederland. Wanneer de Volkswagen Pon Financial Services brandstofpas wordt gebruikt ontvangt u een korting  per liter op de geldende gemiddelde landelijke adviesprijs. Volkswagen Pon Financial Services is de enige leasemaatschappij in Nederland die u deze pas onder deze voorwaarden kan aanbieden.

De Multi Tank Card

Deze universele brandstofpas kan worden gebruikt bij bijna alle tankstations in Nederland.

Een brandstofpas van een door uzelf gekozen oliemaatschappij

Dit is enkel mogelijk wanneer de brandstofpas kan worden uitgegeven door Multi Tank Card (dit geldt voor de meest voorkomende passen van bijvoorbeeld Shell/BP en Texaco).

Internationaal

Volkswagen Pon Financial Services biedt ook de mogelijkheid om in het buitenland te kunnen tanken met de brandstofpas. U kiest dan voor de brandstofpas Multi Tank Card met DKV-module. U kunt dan op ruim 26.000 locaties in Europa tanken.

De brandstofpas

Het gemak van tanken met een speciale pas. Berijders van een leaseauto hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de brandstofpas en de gebruikersvriendelijke online administratie. Op de website van Multi Tank Card en Travelcard kunnen berijders en wagenparkbeheerders inloggen om declaraties en tankbeurten te raadplegen.