Mijn leaseauto

mijnleasewagen.jpg

Onderhoud en banden bij Pouw.

U wilt een leaseauto die in topconditie is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u ervoor om uw auto bij Pouw te laten onderhouden, dan weet u zeker dat uw auto in de allerbeste handen is. Zo kunt u genieten van optimaal rijcomfort en bent u er zeker van dat uw leaseauto de professionele aandacht krijgt die hij verdiend.

Meer informatie

De BerijdersApp van VWPFS.

Least u zakelijk bij Pouw, dan kiest u voor zekerheid én gemak. Met de BerijdersApp van VWPFS heeft u alle informatie over uw leaseauto binnen handbereik. Op het overzichtelijke dashboard ziet u in één oogopslag de belangrijke data, zoals de kilometerstand van uw leaseauto, het verbruik en eventuele schades of bekeuringen. Of bent u benieuwd naar het verbruik of de uitstoot van uw leaseauto? De handige app toont de gemiddeldes, gemeten over het afgelopen jaar.

Meer informatie

Schade en diefstal

Schade aan en diefstal van uw leaseauto is erg vervelend. Helaas kan dit altijd gebeuren. Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is moet zo snel mogelijk aan ons gemeld worden. Op deze pagina vindt u de informatie die u nodig heeft om schade of diefstal aan ons te melden.

Meer informatie

Bekeuring

Heeft u een boete ontvangen? Dat is natuurlijk erg vervelend! Als berijder van een leaseauto bent u zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die u maakt. Hier leest u hoe u ermee om moet gaan.

Meer informatie

Brandstof

Wanneer de brandstof is opgenomen in uw leasecontract, dan ontvangt u een brandstofpas van Multi Tank Card of Travelcard. Bij verlies van deze kaart verzoeken wij u dit zo snel mogelijk te melden. Dit kan op deze pagina. Ook het aanvragen van een nieuwe pincode kan hier.

Meer informatie

Aanvragen en declaraties

Als berijder en als wagenparkbeheerder heeft u diverse documenten nodig om alle zaken omtrent uw leaseauto of uw wagenpark te regelen. Deze persoonlijke documenten en services hebben we voor u op deze pagina in één overzicht geplaatst.

Meer informatie

Het einde van uw leasecontract

Het einde van uw leasecontract komt in zicht en u moet uw auto inleveren. Waaraan moet u denken als u de auto inlevert? Aan het einde van uw leaseperiode kunt u uw auto makkelijk laten inspecteren en innemen door onze inname partner Macadam. Macadam is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het innemen en inspecteren van leaseauto’s. Het is daarnaast ook mogelijk om uw eigen leaseauto over te nemen.

Meer informatie

Bijtelling berekenen

Wilt u weten welke fiscale bijtelling er op een leaseauto van toepassing is en welke netto maandelijkse kosten u kwijt bent voor uw leaseauto? Gebruik dan de handige bijtellingscalcluator van VWPFS.

Meer informatie