Bedrijfswagenlease bij Pouw.

Bedrijfswagenlease bij Pouw Automotive

Op zoek naar een slimme investering? Kies dan voor het full operational leasen van een Volkswagen Bedrijfswagen bij Pouw. In samenwerking met VWPFS dragen wij zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van uw wagenpark. Waarom onbezorgd leasen bij Pouw zo aantrekkelijk is?

Bedrijfswagenlease van Pouw en VWPFS is altijd een slimme investering, omdat:

  • U de keuze heeft uit het complete modellengamma van Volkswagen Bedrijfswagens
  • Geniet van volledige service, continuïteit en zorgeloze mobiliteit
  • Verzekerd van een vast maandbedrag, inclusief onverwachte kosten
  • Alle voordelen van Full Operational Lease
Onbezorgd een bedrijfswagen leasen, inclusief de beste service

Bij Pouw en VWPFS least u een Volkswagen Bedrijfswagen onder de voorwaarden van Full Operational Lease. Comfortabeler leasen kan eigenlijk niet. Bij Pouw weten we hoe fijn het is als u niet voor verrassingen komt te staan, maar kunt uitgaan van volledige service, continuïteit van vervoer en zorgeloze mobiliteit binnen uw onderneming.

Een vast maandtarief

U weet vooraf precies wat uw maandelijkse kosten zijn, met één duidelijk maandfactuur en een overzichtelijke administratie. Bovendien wordt de leaseauto niet op uw balans geactiveerd, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor investeren in uw onderneming.

Mogen wij u helpen?

Wilt u zorgeloos genieten van mobiliteit, met een vast maandbedrag waar alles bij inbegrepen zit? Dan is Full Operational Lease van Pouw dé leasevorm voor u! Bent u ook benieuwd naar onze andere leaseproducten? Wij zoeken graag naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar info@pouw.nl. U kunt ook online een leaseofferte aanvragen.