Autoschade aan uw SEAT?

  • Pouw Automotive
SEAT autoschade

Autoschade? Direct naar Pouw!

Een ongeluk en dus ook autoschade zit in een klein hoekje. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weeromstandigheden kunnen veel schade veroorzaken. Een SEAT Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na de reparatie weer als nieuw is. 

Neem in geval van autoschade contact op met uw Pouw vestiging bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald (op transport) en de schade volledig wordt afgehandeld. U vindt ons in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel.

Kwaliteit

Ongetwijfeld heeft u bij aanschaf van uw auto bewust gekozen voor kwaliteit. U wilt tenslotte op uw auto kunnen vertrouwen. Maar wat als u onverhoopt met autoschade te maken krijgt, is het dan vanzelfsprekend dat dit vertrouwen onaangetast blijft? Bij Pouw Autoschade wel. Met ruime ervaring op de autoschademarkt is Pouw Autoschade uw partner voor herstel van de meest uiteenlopende autoschades; van eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingschade.

Wij bieden meer service dan enkel het repareren van uw autoschade. Zo helpen wij u bij het invullen van het schadeformulier en nemen wij contact op met uw verzekeraar*, fleetowner of leasemaatschappij. Ook passend vervangend vervoer wordt door Pouw Autoschade geregeld. Vervolgens wordt de autoschade gerepareerd door vakkundige Volkswagen, SEAT en Audi gecertificeerde plaatwerkers en spuiters, die gebruik maken van de nieuwste technieken, originele merkonderdelen en A-merk lakken. Hierdoor blijft de fabrieksgarantie behouden en kunt u erop rekenen dat uw auto weer in topconditie de weg op gaat.

Pouw Autoschade vestiging:

UAS Autoherstel Pouw Zwolle

*Pouw Autoschade werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.