https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/10/audi-najaar-02.jpg?v=1-0

Audi welkomstcheck

Voor de Audi Welkomstcheck ga je naar Pouw

Heb je een gebruikte Audi gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij Pouw voor de Audi Welkomstcheck.

Voor maar € 39,- controleren wij jouw nieuwe aanwinst van top tot teen. Zo ontvang je een compleet overzicht van de technische staat van jouw Audi en krijg je een gedegen advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijd je met een zeker en veilig gevoel in jouw ‘nieuwe’ Audi.

Wij controleren jouw Audi op 34 punten

 

Tijdens de Audi Welkomstcheck wordt uw Audi op maar liefst 34 punten gecontroleerd. Hierbij kunt denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvangt u een volledige checklist met alle opmerkingen van uw Audi-dealer.

Voorwaarden

Binnen 3 maanden na aankoop kun je gebruik maken van de Audi Welkomstcheck en de check is alleen mogelijk wanneer je jouw ‘nieuwe’ Audi niet bij een officiële Audi-dealer hebt aangekocht.