Vaste lage onderhoudsprijzen

Pouw_Audi_top_service.jpg

Precies weten wat u kunt verwachten.

U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor uw Pouw Audi-dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.
 

Vaste prijzen voor onderhoud

De prijzen gelden voor de volgende modellen: (genoemde prijzen zijn incl. BTW)
 
A2

€ 190,-

A3 (t/m modeljaar 2012)

€ 280,-

A4 (t/m modeljaar 2007)

€ 330,-

A6 (t/m modeljaar 2011)

€ 350,-

A8 (t/m modeljaar 2010)

€ 440,-

Q7 (t/m modeljaar 2014)

€ 440,-

TT (t/m modeljaar 2014)

€ 320,-

 

Mobiliteitsgarantie

Door de auto te onderhouden bij uw Pouw dealer garanderen wij dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie u weer op weg. Mobiliteitsgarantie is een internationale pechhulp in bijna alle landen in Europa.
 
 

Vervangend vervoer

Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk. Een voordelige Audi huurauto bij reparatie of onderhoud is beschikbaar. Over de actuele tarieven informeert uw Pouw Audi Servicepartner u graag.
 

Gespecialiseerde monteurs

Doordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie is. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste techniek. Zo houden alle Audi's de voorspong door techniek.
 

Audi Originele Onderdelen

Het gebruik van Audi Originele Onderdelen geeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten. Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen en de montagewerkzaamheden.
 

Voorwaarden

  • De genoemde prijzen zijn adviesprijzen.
  • De genoemde prijzen zijn de prijzen van Basis onderhoud. Bij bepaalde kilometerstanden of na een aantal jaar kan het noodzakelijk zijn om onderhoud-sub pakketten aan te vullen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.
  • De eerstvolgende APK geldt alleen voor uw Audi.

Informeer bij uw Pouw Audi dealer onder welk modeljaar uw Audi valt. Het modeljaar en datum deel 1A die u op uw kentekenbewijs kunt terug vinden zijn in veel gevallen namelijk niet gelijk.