Mijn Audi financieren

  • Pouw Automotive
Audi financieren

Audi Privé Plan

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de Audi en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij Audi rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen.

Hoge inruilwaarde, lage maandlasten

Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw Audi, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het einde van de gebruiksduur nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Audi. Daarom wordt bij Audi Bank een deel van de financiering “bevroren” , dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw Audi. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Zekerheid en flexibiliteit

Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men meestal na drie tot vier jaar toe is aan een andere auto. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Op die manier kunt u duidelijk plannen en weet u exact wanneer uw betaalplan afloopt.

Wilt u na afloop van de looptijd uw financiering laten doorlopen? Dat kan ook. U heeft dus niet alleen zekerheid maar ook flexibiliteit. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit. 

Alle voordelen van Audi Privé Plan voor u op een rij

  • Lage maandlasten door rekening te houden met de hoge restwaarde.
  • Gemakkelijk en direct geregeld bij uw Pouw Audi dealer.
  • Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s.
  • Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achteraf.
  • Maatwerk, afgestemd op uw wensen.
  • Looptijd van 3 tot 72 maanden.

Nieuwsgierig geworden naar wat Audi Privé Plan voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw Pouw dealer of bereken hier uw maandlasten. Meer over onze dienstverlening kunt u lezen in onze Dienstenwijzer.

Downloads de brochure onderaan deze pagina.

Let op! Geld lenen kost geld.

 

Bij Pouw Automotive willen we u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u een vraag of opmerking hebben, neem dan door middel van onderstaand formulier contact met ons op. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.